Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

"Divu nūju" kausi Marksam un Streļukai

Izmēģinot veiksmi spēlē ar divām nūjām, "Viesturos" notikušajā HCP neto turnīrā vislabāk veicās Svenam Marksam un Elīnai Streļukai, kuri saņēma uzvarētāju kausus. Streļuka turklāt dāmu konkurencē arī sasniedza labāko stroke rezultātu.

Markss izmantoja HCP 36 sniegtās iespējas, ar 108 bruto sitieniem nodrošinot neto 72 sitienu rezultātu. Četriem spēlētājiem bija neto 74 sitieni, tādēļ vietu sadalījumam nācās salīdzināt handikapus. Tas ļāva uz otro vietu pakāpties Jānim Lediņam, bet trešais 19 spēlētāju konkurencē bija Mediju kluba pārstāvis Gatis Šļūka.

Labāko stroke rezultātu kungiem - 89 sitieni - sasniedza Aigars Pērkums, taču viņš arī bija viens no retajiem dalībniekiem ar padsmitu HCP. Līdz ar to neto rezultāts 76 sitieni viņu ierindoja vien 7.vietā.

Dāmu konkurencē Streļuka nospēlēja ar neto 73 sitieniem (bruto 93). Vienādu neto rezultātu ar uzvarētāju uzrādīja Aija Jurģele, kam HCP 40 dēļ tomēr nācās palikt otrajā vietā. Kausu par 3.vietu ar neto 77 sitieniem (bruto 111) nopelnīja Aija Krištopane.

Pērn Divu nūju turnīrā uzvarējusī Lidija Gavrilova šoreiz ieņēma 8.vietu 13 dalībnieču konkurencē.

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē