Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Dzeldem "Ozo" hole in one!

Jau pēc nedēļas gaidāmā "LMT Open" rīkotājiem ir viela pārdomām, vai tomēr Latvijā nav kļuvis riskanti solīt eksluzīvu "Mercedes" auto hole in one balvā. Ģirts Dzelde piektdienas vakarā kļuva par otro latvieti, kurš pēc pirmā sitiena kādā no "Ozo Golf" bedrītēm tālāk par 'viens' varēja neskaitīt.

Izcilais sitiens 13.bedrītē Dzeldem padevās senajā latviešu golfa spēlē "Vilki", pastāstīja Mareks Nemme, kurš kopā ar Gintu Zeltiņu un Gati Abrantu bija notikuma aculiecinieki. Dzeldem nepatraucēja arī tas, ka viņš uz tee bija stājies pirmais.

Tagad sagaidāms, ka par īpašu likteņa vai "LMT Open" rīkotāju labvēlību varēs uzskatīt ielozēšanu vienā flaitā ar Gintu Zeltiņu. Hole in one meistarība nepārprotami ir lipīga, jo tieši Zeltiņš "Ozo Golf" bija pirmais izcili trāpīgais sitējs, taču 6.bedrītē.

Var jau uzskatīt, ka Dzelde ar to precīzo sišanu par nedēļu pasteidzās, taču bijušajam profesionālajam tenisistam, kura sasniegumus nevienam citam pašmāju meistaram vēl nav izdevies pat atkārtot, "Mercedes" nav sveša lieta. Tieši "Mercedes" ir Profesionāļu tenisa tūres oficiālais auto, tā kā ko var zināt...

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē