Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"LMT Open" briedina intrigu

Par iespēju kādam no "LMT Open" dalībniekiem tikt pie "Mercedes SLK" kabrioleta ir runāts jau iepriekš, taču ne jau tikai tas vien liecina, ka sestdien "Ozo Golf" paredzētais turnīrs būs vienas no līdzšinējā sezonā vilinošākajām sacensībām. Pieprasījuma un piedāvājuma svaru kausi arī šoreiz apliecina, ka uz īpaši gaidītiem turnīriem drošāk ir pieteikties vēl iepriekšējā nedēļā, lieki negaidot oficiālus sludinājumus.

Jau tradicionāli LMT sedz turnīra dalības maksu, un spēlētājiem atliek tikai parūpēties, lai ar green fee viss būtu kārtībā. Turnīram var pieteikties 100 dalībnieku, un brīvu vietu noteikti vairs nav daudz.

"LMT Open" rīkotāji rūpēsies ne tikai par to, lai visi spēlētāji labi justos, un tikai no pašiem golferiem būtu atkarīgi viņu sasniegtie rezultāti. LMT vadība arīdzan gādā, lai turnīrs gūtu plašāku publicitāti, un vēlreiz atgādinātu, ka golfs Latvijā pastāv un vēršas plašumā. Ne velti pēc pērnā turnīra "LMT Open" uzvarētājus pieminēja arī presē, kas citkārt par golfu lielākoties atceras tikai kuriozu sakarā.

Pirmdien sacensību rīkotāji uz "Ozo Golf" bija aicinājuši masu medijus, lai stāstītu par "LMT Open" un atrādītu mirdzošo platīna krāsas SLK kabrioletu. Divvietīgais auto kādam golferim tiešām piestāvētu, jo šosejas zvērs šķiet nācis no mūžīgas vasaras, un ko gan citu vēl īstam golfa spēlētājam vēl vajag.

Turnīram gatavojas arī LMT prezidents Juris Binde, kurš gan ar golfa bacili inficējās salīdzinoši nesen, taču tagad aktīvi cenšas uzlabot savu meistarību. Paša aizraušanās ar golfu nav tas faktors, kādēļ LMT ir šīs spēles atbalstītājs, stāstīja Binde. Kā jau katrā projektā, arī iesaistīšanās golfa dzīvē pamatā balstās uz biznesa aprēķiniem. Taču ne pēc vienkāršotas pieejas, lai nekavējoties līdzsvarotu gūto ar doto.

Ja visu rēķinātu tikai pēc izdotās summas un nekavējoties saņemtās atdeves, tad LMT vārds neparādītos arī citās nozīmīgās sfērās, stāstīja uzņēmuma viceprezidents komercjautājumos Andris Forstmanis. LMT atbalsta tikai pamatīgas un solīdas vērtības, tādēļ golfa sabiedrība var justies novērtēta, un cerēt uz mobilo komunikāciju giganta arvien lielāku ieinteresētību. Cerams, ka golferu skaits Latvijā pieaugs tādos pašos tempos kā mobilo sakaru lietotāju skaits.

Lai runas par golfu neaizstātu spēlēšanu, LMT vīri kopā ar mediju pārstāvjiem piedalījās deviņu bedrīšu stableford zibensturnīrā. Labāko rezultātu (19 punkti) 10 spēlētāju konkurencē sasniedza Jānis Binde, taču viņu diskvalificēja pārāk atpazīstamā uzvārda dēļ, un par uzvarētāju pasludināja 17 punktus guvušo Mediju kluba golferi Kristapu Baņķi.

Ak, jā. Vēl kabriolets. Viss ir vienkārši - viens sitiens 13.bedrītē. Reiz taču kādam ir jāpaveicas.

LMT Open 

2004. gada 5. jūnijs – plkst. 7:30, Ozo Golf Club

1.      Vadība

Sacensību komitejas goda priekšsēdētājs LMT prezidents Juris Binde.

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja.

Tiesnesis – Jorgens Jarve (starptautiska kategorija). Sekretariāts – Dace Pūne, Agnija Kapeļka.

2.      Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2004. gada 5. jūnijā. Sākums plkst. 7:30 no 1. bedrītes saskaņā ar izlozi.   

3.      Dalībnieki

3.1               Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.

3.2               Spēlētāji ar 2004. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.

3.3               Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 100 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4.      Sacensību formāts un noteikumi

4.1        Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

4.2. Sacensību formāts - Stableford punktu spēle. Sacensības notiek 3 handikapa grupās, aicināti piedalīties arī profesionāļi:

                        1.grupa – kungi (HCP 0 – 15)

                        2.grupa – kungi (HCP 16 – 36)

                        3.grupa – dāmas.

4.3. Sievietes un juniori līdz 13 gadiem spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Pārējie – no dzeltenajām izsitienu vietām.

4.4. Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā (rezultātu apkopošanai).

5. Vietu dalīšana:

5.1. Katrā grupā uzvar tas spēlētājs, kurš savāc visvairāk stableford punktu. Apbalvoti tiek katras grupas pirmie trīs vietu ieguvēji. Grupas uzvarētājs saņem LMT Open kausu.

5.2. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pēc stableford punktu summas laukuma pēdējās deviņās bedrītēs (no 10 – 18). Ja summas ir vienādas, tiek ņemtas vērā laukuma pēdējās sešas bedrītes (13 – 18). Ja arī tur summas sakrīt – pēdējās trīs (16 – 18). Atkārtoti vienāda rezultāta gadījumā – punktu skaits pēdējā bedrītē (18). Ja uzvarētāju arī pēc tam nevar noteikt, tiek atkārtoti izspēlēta 18. bedrīte pēc "pēkšņās nāves” principa.

5.3. Bumbiņu marķēšana obligāta.

5.4.Spēlētāji iegūst LGF reitinga punktus saskaņā ar LGF Reitinga Nolikumu.

5.5. Hole in One izspēle notiek uz 13. bedrītes. Balvu iegūst tas spēlētājs, kurš sacensību laikā pirmais 13. bedrītē sasniedz mērķi ar vienu sitienu jeb eagle.

6.      Pieteikšanās un izloze

6.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2004. gada 3. jūnijam plkst. 17:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399

6.2. Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2004. gada 3. jūnijā plkst. 20:00

7.      Starta laiki

Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.  

8. Dalības maksa

Sacensību dalības maksu katram dalībniekam sedz LMT, green fee obligāts – Ls 25.00. Kluba biedri un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti.

 

Ozo Golf Club sacensību komiteja

Pēdējās izmaiņas , 01.06.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē