Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

"Hansab Open" balvas sadalītas

Ar Ilmāra Nagļa seniora un Svena Marksa uzvarām kungu konkurencē, kā arī Anetes Indulēnas pirmo vietu dāmu cīņā, svētdien "Viesturos" noslēdzās "Hansab Open" izcīņa. Lieliskajos laika apstākļos spēcīgākajā HCP grupā līderis pēc pirmā apļa bija Vilis Krištopans, tomēr otrajās deviņās bedrītēs veiksmīgāks izrādījās Naglis seniors, atstājot sīvāko konkurentu otrajā vietā.

Naglis seniors HCP 0-18 grupā bija vienīgais no pirmajā pieciniekā iekļuvušajiem spēlētājiem, kurš otrajā aplī spēja nospēlēt labāk nekā pirmajās deviņās bedrītēs. Pēc pirmā apļa Naglis seniors ar 19 punktiem bija tikai ceturtais, taču cīņas turpinājumā izvirzījās līderos, ar 39 punktiem nodrošinot uzvaru.

Par diviem punktiem atpalika Krištopans, kurš pirmajās deviņās bedrītēs bija savācis 23 punktus. Trešā vieta par 36 punktu guvumu 14 dalībnieku konkurencē tika Aigaram Pērkumam.

HCP 19-36 grupā, kur spēlēja 24 golferi, Svens Markss bija labākais ar 41 punktu. Trijniekā iekļuva arī Grigorijs Gudkins (40) un Uldis Ķelle. Cīņā par 3.vietu Ķellem palīdzēja zemāks handikaps, tā kā četriem dalībniekiem bija pa 39 punktiem.

Indulēnai dāmu konkurencē uzvaru nodrošināja 37 punkti un zemāks HCP, jo ar tādu pašu rezultātu otrajā vietā ierindojās Inese Liepiņa. Uz trešo vietu pakāpās Kristīne Marksa ar 35 punktu guvumu.

Nu jau kārtējo reizi Indulēna "Viesturos" saņēma balvu arī par tālāko izsitienu 8.bedrītē, bet kungiem varenākais sitiens no tee 5.bedrītē izdevās Andrim Cinim.

Ar precizitāti izcēlās Andris Rodze un Guntars Dobelis, tiekot pie balvām par sitieniem vistuvāk karodziņam attiecīgi 2. un 7.bedrītē.

Pēdējās izmaiņas , 06.06.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē