Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

No "Re & Re Open" uz "Ecco" tūri

Sestdien "Ozo Golf" būs iespēja pacīnīties ne tikai par "Re & Re Open" balvām, bet arī veiksmes gadījumā iekļūt lielmeistaru "Ecco" tūres otrā posma dalībnieku skaitā. Otrdien spēlēt gribētāju skaits jau bija pārsniedzis 80 golferus, tātad līdz rīkotāju noteiktajam simtnieka limitam vēl kādas vakances ir atlikušas.

Kungi spēlēs divās HCP grupās, bet dāmas - vienotā ieskaitē. Kā jau tas bija "Ecco" tūres pirmā posma atlases kārtā, iespēju spēlēt arī dienu vēlāk iegūs 30 labāko stroke rezultātu īpašnieki, vērtējot pēc apvienotiem kungu un dāmu rezultātiem.

"Re & Re Open" uzvarētāji saņems "Re & Re" kausus. Būvkompānijas prezidents Ainārs Pauniņš būs sacensību goda komitejas priekšsēdētājs.

Līdz ar "Ecco" tūres 2.posma noslēgumu "Ozo Golf" būs noslēgušies sezonas pirmās daļas turnīri, un golferiem atliks gatavoties jūnija beigās gaidāmajām ļoti nopietnajām cīņām Latvijas amatieru čempionātā.

Lai gan "Re & Re Open" formāli var pieteikties līdz ceturtdienas plkst. 17, paļauties uz tik vēlu tikšanu spēlētāju skaitā būtu klaji neapdomīgi.

Re&Re Open

12. jūnijs, 7:30 

Sacensību nolikums 

1.       Vadība

Sacensību komitejas goda priekšsēdētāja Re&Re prezidents Ainārs Pauniņš.

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja.

Tiesnesis – Jorgen Jarve. Sekretariāts – Agnija Kapeļka, Ilze Ševele.

 2.       Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2004. gada 12.jūnijā. Sākums plkst. 7:30 no 1. bedrītes saskaņā ar izlozi. 

3.       Dalībnieki

3.1              Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.

3.2              Spēlētāji ar 2004. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.

3.3              Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 100 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4.       Sacensību formāts un noteikumi

4.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem, Ozo Kluba golfa laukuma vietējiem noteikumiem un LGF sacensību nolikumu.

4.2. Sitienu spēle (stroke) un HCP NETTO spēle (stroke - HCP). Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai (trīs vai četri spēlētāji) ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei ne vairāk kā 15 minūtes. Ja vairāki spēlētāji pēc sitienu spēles dala pirmo vietu, tad izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz 18.bedrītes. HCP NETTO formātā vienāda rezultāta gadījumā augstāk atrodas spēlētājs, kas labāk veicis pēdējās deviņas bedres (pēdējās sešas vai pēdējās trīs).

4.3              Bumbiņu marķēšana obligāta.

5.       Pieteikšanās un izloze

5.1              Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2004. gada 10. jūnijam plkst. 17:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399

5.2              izloze notiek pamatojoties uz spēlētāju HCP, sadalot spēlētājus pa HCP grupām (0-15, 16-36).

5.3              izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2004. gada 10. jūnijā plkst. 20:00

 6.       Starta laiki

Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.

7. Dalības maksa

Dalības maksa Ls 5.00, green fee obligāts – Ls 25.00. Kluba biedri un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti.

8.       Balvas

Balvas sacensībām nodrošina Re&Re. Apbalvoti tiek trīs labākie spēlētāji sitienu spēles (stroke) un HCP netto ieskaitē, vērtējot katru HCP grupu (0-15 un 16-36) atsevišķi. Dāmas tiek vērtētas vienā HCP grupā. Uzvarētāji saņem Re&Re kausus. 

9. Papildus

9.1. Pirmie 30 spēlētāji pēc stroke ieskaites visu grupu kopvērtējumā nodrošina dalību ECCO Tour otrās kārtas sacensībās, kas notiks 13. jūnijā Ozo Golf Club (informācija – 9276321).

Pēdējās izmaiņas , 08.06.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē