Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pošas arī tautumeitas

Kad nedēļas lielie darbi būs apdarīti, dāmas piektdienas pievakarē pulcēsies “Viesturos”, lai uzspēlētu jau par ikgadēju pasākumu kļuvušajā Tautu meitu turnīrā. Rīkotāju godā ir Dāmu klubs, taču turnīrā ir laipni aicinātas visas spēlēt gribētājas, kuras ir gatavas vismaz uz sacensību dienu kļūt par vizuāli atpazīstamām kādas tautas pārstāvēm.

Ņemot vērā pasākuma māksliniecisko raksturu, oficiāls reglaments šoreiz ir atzīts par traucējošu formalitāti, kas var kavēt izpausties tautu meitu talantiem. Lai tomēr turnīrs nepaliktu bez uzvarētājas, nolemts, ka spēlēs deviņas bedrītes, un vietu sadalījumu noteiks stableford spēlē.

Pērn labākā no tautumeitām visai negaidīti izrādījās Anita Šaumberga, un sacensību formāts arī šoreiz paver iespēju uzspīdēt kādai no nesen golfam mazo pirkstiņu atdevušām spēlētājām.

Pirms spēlēšanas tautu meitas varēs izrādīt savu prasmi arī saules pieburšanā, jo lietus nebūt nenāktu par labu ne kostīmiem, ne pašām to nēsātājām.

Saprotams, ka turnīra svinīgajā noslēguma daļā visas tautu meitas ar īpašu nepacietību gaidīs vokālās meistarības paraugdemonstrējumus “Viesturu” pro izpildījumā.

Turnīra sākums ir paredzēts plkst.17.

Pēdējās izmaiņas , 09.06.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē