Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

“Re & Re Open” augsti rezultāti

Cīnoties ne tikai par rīkotāju dāvātajām balvām, bet arī par iespēju svētdien spēlēt “Ecco” tūres posmā, atzīstamus rezultātus sasniedza “Re & Re Open” dalībnieki. Spēcīgākajā HCP grupā kungiem uzvarētāja noteikšanai stroke vērtējumā vajadzēja divas pārspēles, bet dāmām pat rezultāts zem 80 sitieniem garantēja tikai iekļūšanu trijniekā.

Kungu konkurencē pēc 18 bedrītēm pa 74 sitieniem bija Mait Schmidt un Artūram Krukovam, tādēļ uzvarētāja kausa īpašnieku HCP 0-15 grupā nācās noteikt pārspēlē. Pirmajā reizē 18.bedrītē abiem konkurentiem bija pa PAR, bet atkārtotā pārspēlē Krukova izsitiens no tee nonāca smagā rafā, kur arī palika “Ozo Golf” pro cerības uz uzvaru.

Trešajā vietā ar atzīstamu stroke rezultātu – 75 sitieni – bija Mikus Gavars, un svētdiena rādīs, vai junioram šoreiz būs pa spēkam labi nospēlēt divas dienas pēc kārtas. Uzreiz aiz trijnieka palika LGF reitinga līdera pozīcijas saglabājušais Dāvis Puksts ar 77 sitieniem. Gavaram veiksmīgā spēle ļāva iekļūt ranga pirmajā trijniekā.

Dāmu konkurencē trijām spēlētājām rezultāts bija mazāks par 80 sitieniem. Nospēlējot pamatīgi labāk par savu HCP, uzvarētājas godā tika Krista Puisīte (76 sitieni). Par sitienu atpalika otrās vietas īpašniece Laura Jansone, bet trešā bija Vineta Ruka (79 sitieni). Acīmredzot sarkanie tee juniorēm jau sāk kļūt par pārāk vienkāršu robežu.

Otrajā HCP grupā kungiem uzvarēja Kārlis Broders, bet otrais ar tādu pašu rezultātu – 86 sitieniem - bija Voldemārs Lejiņš. Trešā vieta tika Jurim Visockim (89).

Deviņus kausus sadalīja arī HCP neto vērtējumā. Pirmajā grupā kungiem trijniekā iekļuva Gavars, Schmidt un Krukovs, otrajā grupā, uzturot ģimenes tradīcijas, uzvarēja Mārcis Broders, bet dāmām dubultuzvaru svinēja Krista Puisīte.

Ņemot vērā, ka bija golferi, kuri no iespējas startēt “Ecco” tūres posmā atteicās, dalībai svētdienas turnīrā varēja kvalificēties ar 90 sitieniem. Salīdzinājumā ar pirmo posmu latiņa ir augstāk, jo no “Microlink Open” tūrē varēja iekļūt ar 95 sitieniem.

“Re & Re” pasākumā ar golfu iepazinās turnīra viesi, un golfa piekritēju skaits varētu pieaugt arī uz tā līdzšinējo noliedzēju rēķina. Iespējams, vēl plašāku pārstāvniecību golfā iegūs tenisa frakcija ar šī cienījamā sporta veida federācijas prezidentu Juri Savicki priekšgalā.

Pēdējās izmaiņas , 13.06.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē