Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Krukovs revanšējas "Ecco" tūrē

Bez uzvaras nedēļas nogalē nenācās palikt "Ozo Golf" pro Artūram Krukovam, kuram dienu iepriekš bija jāsamierinās ar otro vietu "Re & Re Open". Toties svētdien "Ecco" tūres posmā Krukovs uzvarēja ar divu sitienu pārsvaru un kļuva par līderi arī spēcīgāko spēlētāju turnīra kopvērtējumā. Uzvaru 2.posma ieskaitē Krukovam nodrošināja pirmā vieta un papildus 10 punkti par diviem bērdijiem.

Krukova rēķinā bija 77 sitieni, taču viņš nebija vienīgais, kurš sacensības noslēdza zem 80 sitieniem. Otrais, kungiem spēlējot no tālākajiem tee, ar 79 sitieniem bija Dāvis Puksts, bet trijnieku noslēdza "Re & Re Open" uzvarētājs stroke spēlē Mait Schmidt ar 80 sitieniem.

Posma kopvērtējumā, pieskaitot par bērdijiem gūtos punktus, trijnieks nedaudz pamainījās - uz otro vietu aiz Krukova pakāpās Vilis Krištopans, apsteidzot Pukstu un Schmidt.

Vēlreiz stabilitāti nodemonstrēja Laura Jansone, izdarot 82 sitienus, un pēc sitienu skaita dalot 4.vietu ar Krištopanu. Kā jau "Ecco" tūrē pieņemts, kopīgā ieskaitē iekļauj gan kungu, gan dāmu rezultātus.

Iespēju papildināt punktu krājumu ar bērdijiem 2.posma dalībnieki izmantoja visai aktīvi. Vismaz pa vienam bērdijam bija 12 spēlētāju rēķinā, bet Krukova, Krištopana un Jorgen Jarve rēķinā bija pa diviem meistarstiķiem.

Pirms trešā posma Krukovs ir savācis 75 punktus, kas dod 11 punktu pārsvaru pār tuvāko sekotāju Krištopanu. Trijnieku ar 58 punktiem noslēdz Puksts, bet līdzšinējais līderis Mārtiņš Balodis ar 52 punktiem ieņem 4.vietu.

Tā kā katram "Ecco" tūres posmam jākvalificējas atsevišķi, pēc divām kārtām kopvērtējumā ir jau 40 spēlētāju vārdu. Nākamais papildinājums lielmeistaru pulkā varētu būt gaidāms ne agrāk kā pēc mēneša, kad 17.jūlijā Vidzemes kausa izcīņā varēs kvalificēties tūres 3.posmam.

Visi "Ecco" tūres 2.posma rezultāti apskatāmi iepriekš ziņu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 13.06.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē