Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Skotu diena “Viesturos”

Nav nemaz nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai labas lietas paceltos tradīciju godā. Ja golferi kā solīdi ļaudis nevar atļauties tik trakas izdarības kā ikgadējo pliko skrējienu Pedvālē, tad Skotu kausa izcīņa vasaras saulgriežu atzīmēšanai būs pašā laikā. Tāpat kā citus gadus arī šoreiz Skotu kausa īpašnieku noteikšana 22.jūnija pievakarē būs vīru darīšana.

“Viesturos” cīnīsies komandas, kurās būs pa diviem spēlētājiem ar kopējo HCP ne mazāku par 30. Kā visiem ļoti labi zināms, skoti biksēs nestaigā, tādēļ, lai tiktu laukumā golferiem jābūt ģērbtiem īstos svārkos.

Rīkotāji pat atstāj spēlētājiem zināmu rīcības brīvību, jo reglamentā svārku garums nav noteikts, tātad apģērba kodekss šajā ziņā varētu būt visai liberāls.

Pieteikties turnīram var līdz 20.jūnija vakaram, taču jāņem vērā, ka tas jāizdara personiski, aizpildot reģistrēšanās papīrus “Viesturu” pro shop. Turklāt reģistrēšanās brīdī jānodod glabāšanā pašu sagādāta balva, jo Skotu kausā nav iespējams palikt bez trofejām. Balvai jābūt vērtībai arī paša devēja acīs, taču skaidra nauda šoreiz nederēs, un arī mājdzīvniekus dāvināt nav vēlams.

Turnīra uzvarētājus noteiks scramble spēlē 18 bedrītēs.

Jāatgādina, ka turpinās pieteikšanās arī “Kalnozols Open”, kas “Viesturos” būs 20.jūnijā.

Skotu Kauss 2004

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks

Sacensības notiek Golfa laukumā Viesturi 2004.gada 22.jūnijā.

2.Sacensību formāts un noteikumi

2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.

2.2. Komandu sacensības ( 18 bedres.)

2.3. Komandā 2 spēlētāji, kuru kopējais HCP ne mazāks kā 30.

2.4. Spēles formāts (Scrumble)

2.5. Tee: Kungi – Dzeltenās, Seniori ( no 55 gadiem ) – Zilās, Jaunieši ( līdz 12 gadiem ) – Zilās

2.6. Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei 15 minūtes.

2.7. Par komandas dalībnieku var kļūt jebkurš vīrietis, kurš pārzin golfa spēles un etiķetes principus. Par komandas dalībnieku tiek uzskatīts tikai tas spēlētājs, kurš ir tērpies atbilstoši turnīra nosaukumam (t.i. svārkos).

3.Vietu dalīšana

Ja vairākas komandas dala pirmo vietu, uzvarētāju noskaidro, pārspēlējot 9.bedrīti. Ja uzvarētājs nav noteikts, tad pārspēle tiek atkārtota.

4.Starta laiks

Starts plkst.15.00 vienlaicīgi no visām bedrītēm saskaņā ar izlozi.

Reģistrācija 30 minūtes pirms starta.

5.Pieteikšanās un dalībnieku skaits

48 dalībnieki. Pieteikšanās sacensībām līdz 20. jūnijam plkst.18.00.Pieteikšanās personīgi aizpildot pieteikuma veidlapu golfa laukumā Viesturi.

6.Tiesāšana

Sacensību galvenais tiesnesis Artūrs Ozoliņš. Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedalās GK Viesturi sacensību komitejas locekļi.

7.Dalības maksa un apbalvošana.

Sacensību dalības maksa katram spēlētājam 5,-Ls.

Pirmās vietas ieguvēju vārdi uz mūžīgiem laikiem tiek iegravēti uz ceļojošā “Skotu kausa” pamatnes. Par pārējām balvām rūpējas paši skotu Kausa izcīņas dalībnieki. Katra kārtīga Skotu Kausa dalībnieka pienākums ir sagādāt tādu balvu (apm. 5,-Ls vētībā), lai gadījumā, ja šī balva pienākas viņam pašam, rūgtums un nožēla nepārņemtu balvas sagādātāja sirdi. Balvas nodot Pro Shopā reģistrācijas brīdī.

Apbalvo tālāko sitienu 5. bedrītes

Apbalvo tuvāko sitienu 2. bedrītes.

Pēdējās izmaiņas , 15.06.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē