Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Eniņš un Balodis – dižākie skoti

Apvienojot spēkus pēc gada pārtraukuma, Ivars Eniņš un Mārtiņš Balodis uzvarēja pēdējā turnīrā pirms oficiālā vasaras sākuma. Pirmā vieta Skotu kausa izcīņā nenāca viegli, jo dažbrīd “Viesturos” bija jācīnās ne tikai ar pretiniekiem, bet arī ar viltīgajiem debesu spēkiem, kas maču beigu daļai bija pietaupījuši dušu bez siltā ūdens.

Pirns diviem gadiem Eniņš ar Balodi Skotu kausā dalīja devīto vietu, taču šoreiz scramble spēlē viņi bija labākie ar 71 sitienu. Jāpiebilst, ka pēc turnīra nolikuma komandā spēlējošo golferu HCP summa nedrīkstēja būt mazāka par 30. Uzvarētāji arī bija viena no divām komandām, kas noteiktajam limitam bija tikuši vistuvāk.

Skotu kausa rīkotāji pēdējo trīs bedrīšu izspēles laikā bažīgi raudzījās debesīs, jo pērkona grāvieni liecināja par golferiem ne tikai nepatīkamu, bet arī bīstamu perspektīvu. Taču visi spēlētāji laimīgi tika līdz galam, lai varētu ķerties pie balvu dalīšanas.

Uzvarētājiem ceļojošo kausu pasniedza viens no tā līdzšinējiem līdzīpašniekiem Valdis Liepiņš. Pēc tradīcijas uz kausa pamatnes iegravēs arī jauno uzvarētāju vārdus.

Otro gadu pēc kārtas Skotu kausa izcīņas trijniekā iekļuva Raitis Bikše un Ainārs Počs, kuri pērn bija trešie, bet šoreiz piekāpās tikai uzvarētājiem.

Pie papildus balvām par atsevišķiem veiksmīgiem sitieniem tika Māris Gulāns un Aigars Pērkums. Ja Gulānam bija pa spēkam tālākais izsitiens 5.bedrītē, tad Pērkums vēlreiz apliecināja īpašās attiecības ar 2.bedrīti, kur viņa rēķinā ir arī hole in one. Šoreiz Pērkums ar pirmo sitienu raidīja bumbiņu vistuvāk bedrītei.

Kā jau Skotu kausā ierasts, dalībnieki tika arī pie pašu sagādātajām balvām, izvēloties tās iegūto vietu secībā.

Pirms nedēļas beigās gaidāmā Latvijas Amatieru čempionāta golfs.lv novēl visiem jautru līgošanu un patīkamu Jāņu dienu!

Pēdējās izmaiņas , 23.06.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē