Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pro/Am meklē drosminiekus

Visiem, kurus interesē jauni piedzīvojumi golfā, varētu būt interesants "Hansabanka Baltic Open" rīkotāju piedāvājums piedalīties Latvijā pirmajā Pro/Am turnīrā, kas notiks pirms Baltijas valstīs pirmā profesionāļu turnīra. Nule kā vairāk kļuvis zināms par nosacījumiem, lai 29.jūlija (ceturtdienas) pēcpusdienā uzspēlētu vienā komandā ar kādu no Ziemeļeiropas valstu profesionāļiem.

Turnīrā, kurā būs gādāts arī par balvām, varēs piedalīties 22 komandas. "Ozo Golf" īpaši gaidīti būs arī sacensību atbalstītāji un viņu viesi, tādēļ plašai publikai būs pieejamas vietas 20 komandās. Katrā komandā trijiem spēlētājiem pielozēs vienu pro.

"Hansabanka Baltic Open" Pro/Am turnīrā piedalīsies lielākoties tie profesionāļi, kuri pirmie būs mērojuši ceļu uz Rīgu, stāstīja "Ozo Golf" direktors Armands Puče. "Nordic League" rīkotāji latviešus drošina, ka ar dalībnieku atsaucību viss būs kārtībā, jo topošās golfa slavenības nesteidz darīt zināmus savus plānus, kamēr līdz turnīram paliek mazāk par divām nedēļām.

Rīkotāji sagaida, ka pieteiksies pašu dalībnieku nokomplektētas komandas, lai spēlē veicinātu labu noskaņu jau no pirmās bedrītes. Dāmu spēlēšanai vienā komandā ar kungiem nebūs likti nekādi šķēršļi. Vēl laicīgi jāpadomā par komandu nosaukumiem, un tiem nebūs noteikti komerciāli ierobežojumi.

Lai gan pieredzējušākie no Pro/Am turnīros spēlējušajiem profesionāļiem vairs ne par ko nebrīnās, viņu partneriem vajadzētu būt vismaz Zaļās kartes īpašniekiem. Ja kāds no golferiem ļoti vēlas kļūt par Pro/Am turnīra dalībnieku, taču nespēj atrast komandas biedrus, viņam iespēju robežās palīdzēs, taču šāda pieeja nekļūs par sistēmu.

Uzvarētāju noteikšanai katrā bedrītē summēs pro un vēl viena veiksmīgākā komandas spēlētāja gūtos stableford punktus. Kura komanda savāks visvairāk punktu, tā arī tiks pie pirmās vietas. Visa uzvarētāju komanda saņems nopietnas balvas no "Finnair", bet laureātu komandu pro papildus tiks pie simtos eiro skaitāmas naudas prēmijas.

Līdzdalība Pro/Am turnīrā komandai izmaksā 150 latu, kas visiem tās spēlētājiem sedz izdevumus par green fee, treniņlaukuma žetoniem, kā arī garantē klātu galdu pēc sacensībām un atspirdzinājumus spēles laikā. Ap 100 latu no katras komandas iemaksātās naudas nonāks Bērnu klīniskās slimnīcas ķirurģijas nodaļas rīcībā endoskopiskās ķirurģijas attīstībai.

Nākamajās trijās dienās pēc Pro/Am turnīra "Hansabanka Baltic Open" dalībnieki jau cīnīsies savā starpā par 26 000 eiro balvu fondu.

Latviju "Hansabanka Baltic Open" varētu pārstāvēt četri spēlētāji - amatieru čempions Dāvis Puksts, kā arī abi "Ozo Golf" pro Artūrs Krukovs un Ola Engbergs. Vēl vienu vakanci aizņems "Viesturu" pro Valdis Liepiņš, ja vien pieteiksies šādu iespēju izmantot. Ja Liepiņš izlems nespēlēt, vietu varētu atdot kādam no tobrīd veiksmīgākajiem junioriem.

Hansabanka BALTIC OPEN 
(Pro Am)

Sacensību formāts: stableford (shot gun; 29. jūlijā pulksten 13.00).

Komandas sastāvs (4 spēlētāji): izlozēts PRO+3 dalībnieki. Komandas var būt arī jauktas (dāmas un kungi).

Turnīra izspēle: uz katras bedrītes tiek ieskaitīti komandas divu labāko spēlētāju stableford punktu summa.

Uzvarētājs: uzvar tā komanda, kas pēc 18 bedrīšu izspēles savāc lielāko stableford punktu skaitu.

Komandu skaits: 22

Komandu nosaukums: obligāts (izmantojiet savas komandas atbalstītāju vārdu).

Balvu fonds: komanda, kas uzvarējusi Pro-Am tunīrā saņem uzvarētāju kausus, bet PRO, kurš palīdzējis vai veicinājis labākās komandas uzvaru saņem 500 EUR (2. vieta – 300 EUR, 3. vieta – 200 EUR).

Dalības maksa: komandas kopējā dalības maksa LVL 150, kas sevī ietver – green fee, treniņlaukuma žetonus, turnīra dāvanu paketi katram sacensību dalībniekam, atspirdzinājumus laukumā un turnīra pusdienas pēc sacensībām.

Labdarība: piedaloties Hansabanka Baltic Open Pro-Am turnīrā, Jūs atbalstāt Bērnu klīniskās slimnīcas Ķirurģijas nodaļu (endoskopiskās ķirurģijas attīstība).

Pieteikšanās sacensībām: Ozo Golf Club recepcijā.

Pēdējās izmaiņas , 30.06.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē