Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Latvieši iejūtas "Binowo Park"

Tikai rīt būs pirmā kārta Eiropas Golfa asociācijas Izaicinājuma balvas izcīņā, taču jau ceturtdien komandas Polijā izmantoja iespēju iemēģināt "Binowo Park" laukumu un iejusties turnīra gaisotnē. Pie Šcecinas ir pulcējušies 10 valstu golferi, un, kā viņu vidū pagaidām klājas latviešiem, pastāstīja komandas kapteinis Mārtiņš Balodis.

Golfa dievi Balodim nebija diez cik labvēlīgi, un treniņu dienā sagādāja nepatīkamu pārsteigumu - normāls sitiens no tee beidzās ar to, ka draiveris sadalījās trijās savstarpēji nesaistītās sastāvdaļās. Mēģinājumi noorganizēt steidzamu nūjas remontu izrādījās nesekmīgi, jo visi piedāvātie termiņi sniedzās vairākās dienās. Tādēļ Balodim mačos nāksies iztikt ar no Dāvja Puksta palienētu rezerves draiveri, kura īpatnības nāksies izzināt jau kaujas apstākļos.

"Binowo Park" laukums ir viegls, taču interesants, stāstīja Balodis. No Latvijas izlases sešiem vīriem līdz šim tajā vienreiz ir nācies spēlēt tikai Pukstam. Laukums ir "foršs un grīni ātri", atzina Balodis.

Ceturtdien treniņu raundā mūsējie stabili pastrādāja, lai vairāk uzmanības veltītu laukuma īpatnību izzināšanai, nevis censtos sasniegt augstus rezultātus. Sacensībās nebūs ļauts doties laukumā ar saviem kedijiem, tādēļ Baloža palīgs dosies uz netālo Berlīni jauna draivera kāta meklējumos.

No visām komandām tikai dažās ir redzami vīri nopietnākos gados, bet pārējās valstis uz Poliju ir deleģējušas pārsvarā jaunus un ambiciozus juniorus. "Binowo Park" cīnīsies Austrijas, Čehijas, Grieķijas, Horvātijas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas, Polijas, Šveices un Turcijas komandas.

Spēcīgs sastāvs ir arī bāleliņiem igauņiem. Iespējams, varēs pacīnīties ar grieķiem un turkiem, taču Balodis nevēlējās priekšlaicīgi kādu mest pār kārti, sakot, ka tikai laukumā varēs pa īstam redzēt kas ir kas. Izskatās, ka būs laba līmeņa turnīrs, kurā latviešiem viegli neklāsies, sprieda Balodis.

Dodoties uz līdzīgiem mačiem pārstāvēt Latviju, turpmāk nopietni jāpiedomā pie komandas vizuālā paskata. Latvieši praktiski vienīgie pārstāv raibā dzeņa vēdera modes namu, un kā vienota komanda uz aci nav atpazīstama. Turpretim citām komandām formā atšķiras ja nu vienīgi kurpes, atzina Balodis.

Visi seši Latvijas golferi ir izlozēti pa atsevišķiem flaitiem, un pēc sacensību kārtas tiksies tikai piektdien pievakarē, kad cerams visi būs labā omā. Veiksmīgu startu!

Poļi sola iespēju internetā tiešsaistē sekot līdzi notikumiem "Binowo Park" laukumā:

http://www.golf24.pl/proam/binowo-wyniki.html (individuāli)

http://www.golf24.pl/proam/binowo-wyniki-druzynowe.html (komandu rezultāti)

Pēdējās izmaiņas , 01.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē