Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Maza uzvara pēdējā dienā

EGA Izaicinājuma kausa izcīņas noslēgumā Latvijas komanda nepakāpās augstāk par iepriekš ieņemtajām pozīcijām, tomēr izdevās nepalikt pēdējiem vismaz pēdējā kārtā, par vienu sitienu apsteidzot tuvākos sāncenšus ungārus. Veiksmīgākā komandai gan izrādījās otrā diena, jo pēdējā kārtā rezultātu uzlaboja vienīgi Vilis Krištopans. Tāpat kā iepriekš individuāli vislabāk nospēlēja juniori.

Trešajā kārtā Dāvis Puksts "Binowo Park" 18 bedrītes veica ar 79 sitieniem, bet par vienu sitienu vairāk bija Mikum Gavaram. Trešais veiksmīgākais komandā bija Krištopans ar 85 sitieniem, kam sekoja Mārtiņš Balodis (88) un Valters Vilde (90). Ne tajā virzienā, kurp gribētos, rezultāti virzījās Tālivaldim Pētersonam, kam pēdējā kārtā nācās izdarīt 95 sitienus.

Izredzes tikt augstāk par noslēdzošo 10.vietu kopvērtējumā komandai liedza neveiksmīgais turnīra sākums, taču pēdējo divu kārtu summā ungāri tika apspēlēti par viena sitiena tiesu. Lai arī Latvijai neizdevās kādu apsteigt, vēlreiz apstiprinājās, ka bez junioru virzīšanas lielāks progress diez vai ir sagaidāms.

Neoficiālajā individuālajā vērtējumā visaugstāk tika Puksts, kurš summā nospēlēja ar +25 virs PAR, dalot 35.vietu 59 spēlētāju konkurencē. Gavars bija 38. (+26), Vilde - 54. (+54), Balodis - 56. (+55), Krištopans - 57. (+56), bet Pētersons - 59. (+59). Individuāli vislabāk nospēlēja čehs Petrs Ničs (-13).

Galveno balvu izcīnīja Austrijas komanda, summā nospēlējot ar -24 zem PAR. Arī pārējie laureāti nebija plusos - otrajā vietā ierindojās Šveices izlase (-21), bet trešie bija čehi (-16).

Pēc iepriekš publicētā nolikuma Gavars un Vilde nodrošināja vietas Latvijas komandā startam jūlija otrajā pusē paredzētajā mačsacīkstē ar Igauniju. Tiesības uzspēlēt ar igauņiem, kam pēc 6.vietas EGA Izaicinājuma kausa izcīņā varbūt būs iestājusies neliela eiforija, jau Latvijas Amatieru čempionātā ieguva Puksts un Balodis.

Nītvaljas laukumā būs jāspēlē 24. un 25.jūlijā. Paredzams, ka kungu astoņniekā iekļausies arī divi pro, bet vēl divus spēlētājus braucienam pie kaimiņiem izvēlēsies komandas kapteinis.

EGA Izaicinājuma balvas izvērstus rezultātus piedāvā turnīra rīkotāji:

http://www.golf24.pl/proam/binowo-wyniki.html (individuāli)

http://www.golf24.pl/proam/binowo-wyniki-druzynowe.html (komandu rezultāti)

Pēdējās izmaiņas , 04.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē