Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Juniores paspēj visu

Kamēr lielāka vērība bija pievērsta Latvijas Amatieru čempionātam un kungu izlases startam EGA Izaicinājuma balvas izcīņā Polijā, trīs junioru izlases meitenes paspēja piedalīties EJGT posmā Itālijā, sasniedzot atzīstamus rezultātus. Komandas līdere Laura Jansone nospēlēja vēl labāk nekā iepriekšējā posmā Latvijā un savā vecuma grupā izcīnīja 2.vietu.

Kopējais spēlētāju skaits "Le Robine Golf Club" pie Milānas bija vēl pieticīgāks nekā "Ozo Golf", un visās grupās kopā laukumā izgāja 24 jaunie golferi. Taču līderu rezultāti liecina, ka ne tikai tas vien palīdzēja iekļūt laureātu skaitā.

Vienīgajā Jack Nicklaus veidotajā Itālijas laukumā, ko cildina par saržģītu reljefu, kā arī daudziem bunkuriem un ezeriem, Jansone divu kārtu summā nospēlēja ar 156 sitieniem (80+76), savā vecuma grupā piekāpjoties tikai uzvarētājai čehietei Silvie Dittertova (149). Dittertova nospēlēja labāk arī par savu tautieti U-21 grupas uzvarētāju un pērnā gada EJGT čempioni Edita Nechanicka (150).

Māsu Puisīšu divcīņā par uzvaru U-15 grupā ar 166 sitieniem (83+83) pārāka izrādījās Krista. Māras rezultāts bija 184 sitieni (95+89).

Vēlreiz savu potenciālu apliecināja jaunais igaunis Mark Suursalu (141), gūstot trešo vietu absolūtajā kopvērtējumā. Šoreiz nespēlēja neviens no respektējamās Krievijas junioru izlases, un lielākā daļa dalībnieku bija no Centrāleiropas valstīm.

EJGT kalendārā vēl ir palikuši divi posmi.

Pēdējās izmaiņas , 07.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē