Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu golferiem izbraukuma posms

Ja ar nedēļas nogalē pašu mājās plānotajiem turnīriem nepietiek, vai ir vēlēšanās uzzināt, kas jauns pie kaimiņiem, sestdien var doties uz Lietuvu, kur netālu no Kauņas notiks Latvijas Pļavu golfa asociācijas kausa izcīņas 4.posms. Cīņām gatavojas arī lietuvieši, tomēr sagaidāms, ka prāvāko spēlētāju daļu veidos viņu ziemeļu kaimiņi.

Uz starta varētu stāties ap 10 Lietuvas golferiem, pastāstīja "Didžiosios Lapes" laukuma saimnieks Vytautas Motiejūnas, atzīstot, ka lielākoties turnīrā spēlēs latvieši.

Salīdzinot ar pagājušo gadu, laukuma kvalitāte viscaur ir nesalīdzināmi uzlabojusies, un tas attiecas gan uz fairway, gan grīniem, stāstīja Motiejūnas. Pats saimnieks gan laukumā nedosies, jo pievīlusi mugura, tomēr citus viņš aicina novērtēt gada laikā laukuma attīstībā paveikto.

Ja vēl ņem vērā Kauņas laukuma interesanto reljefu, tad brauciens uz Lietuvu varētu izrādīties tā vērts. Turklāt latviešiem taču jāpierāda, ka pērn pirmo reizi četros gados laukuma saimnieku izcīnītā uzvara ir ar tīras nejaušības piegaršu.

Turnīra starts ir paredzēts plkst. 10.

Pēdējās izmaiņas , 08.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē