Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Unibankas" kausi sadalīti

Gan lietus, gan saule, svētdien pavadīja spēlētājus "Unibankas kausa" izcīņā, kur labākie saņēma tādas balvas, ko amatieri bieži nevar atļauties. No rīta jaukākos laika apstākļos spēcīgākajā HCP grupā kungiem uzvarēja Ilvars Gudrimovičs, bet dāmām pirmo vietu izcīnīja Lidija Gavrilova. Pēcpusdienā otrajā HCP grupā kungiem par Lietuvas potenciālu "Viesturos" atgādināja uzvarētājs Saulius Endriuska.

Vērtējot pēc stroke, labākais rezultāts bija "Viesturu" pro Valdim Liepiņam, kurš vienīgais no kungiem nospēlēja zem 80 sitieniem (75).

Visu trīs grupu uzvarētāji saņēma dāvanu kartes, kas ļaus par 100 latiem iepirkties dižākajos Rīgas lielveikalos. Pārējie godalgoto vietu ieguvēji nopelnīja galda pulksteņus, kuri nepārprotami atgādina par to īpašnieku saistību ar golfu.

HCP neto spēlē spēcīgākajā grupā kungiem Gudrimovičs uzvarēja ar 68 neto sitieniem. Otrais bija Liepiņš (69), bet trešo vietu ieņēma Uldis Jansons (69).

Dāmu konkurencē Gavrilovai pirmo vietu nodrošināja neto 65 sitieni. Otrā vieta par tādu pašu rezultātu tika Kristīnei Marksai, bet trijnieku noslēdza Vineta Ruka (67), kam bija ievērības cienīgs labākais stroke rezultāts (76).

Pēcpusdienā vislabāk ar lietu, kas nepārprotami mudināja uzlabot handikapu, sapratās lietuvieši. Ar neto 62 sitieniem uzvarēja "Viesturos" labi zināmais Endriuska, savukārt otrais bija līdz šim mazāk pazīstamais Rimantas Kupstas. Trešo vietu ieņēma Gunārs Pīlādzis.

Balvas varēja nopelnīt arī par atsevišķiem veiksmīgiem sitieniem. Kausiņus par tālākajiem izsitieniem piešķīra katrā spēlētāju grupā, un varenākie sitēji bija Daiga Puisīte (8.bedrītē), Māris Gulāns, kā arī Arvīds Pīlādzis (abi 5.bedrītē).

Savukārt vistuvāk karodziņam ar vienu sitienu 2.bedrītē rīta spēlētāju konkurencē tika Māra Puisīte, bet pēcpusdienā izcēlās Guntars Dobelis.

"Viesturos" bija pulcējušies ap pus simtu "Unibankas" viesu, kuri ne tikai skatījās uz spēlētājiem, un omulīgi pavadīja laiku, bet arī izmēģināja veiksmi sitienos atrakciju bedrītē dīķī pie kluba mājas.

Iepriekš publicētajos rezultātos katra golfera iespētais atsevišķās bedrītēs varētu kļūt redzams nākamās nedēļas sākumā, kad atžirgs "Viesturu" dators.

Pēdējās izmaiņas , 11.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē