Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Gavaram 5.vieta “Junior Open Championships”

Spēlējot savam handikapam atbilstošajā “sudraba” grupā (HCP 4-9), piekto vietu Skotijā notikušajā “Junior Open Championships” puišu konkurencē izcīnīja Mikus Gavars. Ne tik labi veicās Laurai Jansonei, kam “sudraba” grupā meitenēm nācās noslēgt pirmo desmitnieku. Juniori “Kilmanrock (Barassie) Golf Club” spēlēja galvenajā “Barassie Links” laukumā, ko uzskata par vienu no sarežģītākajiem ‘links’ laukumiem Skotijā.

“Sudraba” grupā uzvarētājus noteica divu kārtu summā. Gavars nospēlēja ar 163 (83+80) sitieniem, bet Jansonei uz ko vairāk liedza cerēt pirmajā dienā izdarītie 94 sitieni. Kopvērtējumā Latvijas rangu līderes rezultāts bija 174 sitieni (94+80).

Junioriem “sudraba” grupā startēja gandrīz 20 golferu, bet juniorēm – 13 spēlētājas. Spēcīgākās “zelta” grupas golferi (HCP zem 3) uzvarētājus noteiks triju kārtu summā. Labākais “sudraba” spēlētājs bija skots Tobijs Garets, uzvarot ar 156 sitieniem.

Cīņā par reģionālajām balvām labākā Austrumeiropas spēlētāja titulu izcīnīja igaunis Mark Suursalu, kurš “zelta” klasē divas kārtas noslēdza ar 150 sitieniem. Gavars bija trešais labākais no Austrumeiropas puišiem.

XIX gadsimtā izveidotais “Barassie Links” ir golfa tradīciju apdvests laukums, kurā ir risinājušies Britu un Skotijas amatieru čempionāti kungiem.

Visi “Junior Open Championships” dalībnieki pēc rīkotāju informācijas ir ielūgti pēdējās trīs dienas VIP viesu statusā apmeklēt “British Open”, kas nedēļas nogalē notiek nepilnu pārdesmit kilometru attālajā “Royal Troon” laukumā.

Nākamais “Junior Open Championships” notiks pēc diviem gadiem Anglijā “Heswall Golf Club”.

“Junior Open Championships” rezultāti: http://www.randa.org/news/files/JuniorOpenScores.pdf

Pēdējās izmaiņas , 15.07.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē