Pļavu golfs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu čempionāts finiša taisnē

Golfa laukumā "Siltie“ pie Gulbenes sestdien, 22.augustā, notiks 17. Latvijas Pļavu golfa čempionāta desmitais un noslēdzošais posms, kam sekos kopvērtējuma uzvarētāju apbalvošana. Vienlaicīgi tiks izspēlēts arī Premjera kausa otrais posms.

Pēc nesen aizvadītajām sacensībām "Usmā" punktu bagāžu kopvērtējumā papildināja astotā posma laureāti Jānis Zaķis, Ainārs Mednis un Ričards Puče, kā arī Zanda Simanoviča, Laura Ķaviņa un Gunita Treigute dāmu konkurencē. Dienu vēlāk tika noteikti labākie devītajā posmā – Kristaps Matisons, Ričards Puče un Ainārs Mednis, kā arī Treigute un Ķaviņa dāmām.

Aizvadītajos deviņos posmos čempionātā līdz šim piedalījušies 79 spēlētāji, tajā skaitā 16 dāmas un vairāk nekā 10 spēlētāji, kas golfu sākuši spēlēt tikai šogad. Sezonas garumā tika krāti punkti kopvērtējumā, kur tiek vērtēti septiņi labākie rezultāti 10 posmos. Finālposms solās būt īpaši interesants, jo šoreiz spēlētāji kopvērtējuma punktus varēs papildināt dubultā.

Kopvērtējuma tabula liecina, ka par čempiona titulu var cīnīties sekojoši spēlētāji - Kristaps Matisons no Valmieras, Aldis Strads un Gundars Rauza no Gulbenes, kā arī Ainārs Mednis un Andris Pētersons no Tukuma. Matisonam un Stradam posmos ir pa vienai uzvarai, bet Rauzam – divas uzvaras. Visu izsķirs vietu sadalījums finālposmā un spēja izcīnīt uzvaru posmā. Dāmām par čempiones titulu cīnīsies kopvērtējuma līdere Olita Mestere un Linda Ozolņa, kuras kopvērtējumā šķir vien astoņi punkti.

Gadījumā, ja kopvērtējumā kādam no pirmo desmit vietu ieguvējiem būs neizšķirts rezultāts, notiks pārspēle 6.bedrītē. Savukārt, ja vienāds rezultāts būs cīņā par čempiona titulu, pārspēle notiks triju bedrīšu (1., 2. un 3.) summā.

Paralēli Pļavu golfa čempionāta 10.posmam, kurā tiks izspēlētas 18 bedrītes kungu un dāmu konkurencē, notiks Premjera kausa 2.posms, kurā uzvarētāji tiks noskaidroti pēc 12 bedrīšu (divu apļu) rezultātiem.

"Siltajos" čempionāta kopvērtējuma desmit labākie kungi un sešas labākās dāmas tiks apbalvoti ar “Triumfs balvas” dāvātajiem kausiem. Sacensībās tiks izspēlētas 18 bedrītes kungu un dāmu konkurencē, kā arī tiks apbalvots labākais spēlētājs, kas golfu spēlē pirmo gadu.

Sacensību sākums plkst. 10, dalības maksa 25 EUR. Rīkotāji lūdz pieteikt dalību pa tālr. 26404374 (Gundars) vai 29435267 (Andris) līdz 21.augustam plkst.19.

Pēdējās izmaiņas , 19.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē