Pasaule
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Svešas nūjas un -9 izšķirošā raundā

Spēlēšana ar savām ierastajām un īpaši pielāgotajām nūjām var arī nebūt izšķirošs faktors vajadzīgā rezultāta sasniegšanai, vismaz dažiem golferiem noteikti. Piemēram, no zagļiem cietušais Cody Blick pēdējo raundu ASV PGA tūres fārmtūrē bija spiests aizvadīt ar dažādām salasītām nūjām, bet nospēlēja ar -9 un pēdējais ieguva tūres karti.

Pirms kvalifikācijas skolas pēdējā raunda Blick ieņēma 49.vietu un apzinājās, ka būs vajadzīgs rezultāts nopietnos mīnusos, lai iekļūtu TOP 25 un saņemtu kategoriju Web.com tūrē, kas nākamajā sezonā garantēs dalību astoņos turnīros.

Svētdienas rīta mierīgā daļa Cody beidzās brokastu gatavošanas laikā, kad īrētā apartamenta virtuvē ienāca viņa draudzene un pajautāja, kur ir golfera nūjas, jo garāžas durvis stāv vaļā. Konstatējis, ka golfa soma nozagta, Blick piecas minūtes bijis panikā, bet pēc pusstundas jau rīkojās, lai sadabūtu, ko vien iespējams.

"Titleist" piegādāja spēlētājam draivera un 3.vuda galvas, kā arī puteri. Pārējās nūjas tika pielasītas kur nu kurā, bet rezultāts 18 bedrīšu izspēlē -9 zem PAR runāja pats par sevi, tostarp bērdiji pēdējās trijās bedrītēs pēc kārtas. Ar četru raundu summā iespēlēto -19 zem PAR pietika mērķa sasniegšanai. 

Pēdējās izmaiņas , 11.12.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē