Pasaule
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Woods un Mickelson supermačs

Izcilie golferi Tiger Woods un Phil Mickelson novembrī Lasvegasā tiksies divu spēlētāju duelī, kura uzvarētājs saņems deviņus miljonus dolāru - visu pasākuma balvu fondu. Organizatori trešdien paziņoja, ka mačs risināsies Pateicības dienas nedēļas nogalē 23.novembrī "Shadow Creek" golfa laukumā.

Jau vairākus gadus tika apspriesta iespēja sarīkot maču abiem pieredzējušajiem spēlētājiem, kuru kopīgā rēķinā ir uzvaras 19 "Major" turnīros. Raidīšanas tiesības uz 18 bedrīšu maču ieguva "Warner Media", kas plāno dueli rādīt tikai papildu maksas televīzijā.

"Tā mums būs iespēja laikā, kad golfā nekas būtisks nenotiek, vest spēli tautās," raidorganizācija ESPN citēja Mickelson. "Tā būs iespēja [skatītājiem] piedzīvot ko nebijušu, jo mums būs piestiprināti mikrofoni un mūsu sarunas būs dzirdamas."

Sagaidāms, ka abi golferi mačā slēgs arī papildu derības, piemēram, par tālāko draivu vai tuvāko trāpījumu karogam. Par mačā aizraujošāko elementu Mickelson uzskata visas balvu naudas nonākšanas uzvarētāja rīcībā. Viņš noliedza iespēju, ka naudas sadalīšanas principu varētu izmainīt. 

Bijušais pasaules ranga līderis 42 gadus vecais Woods šosezon veiksmīgi atgriezās spēlē pēc ilgstošām veselības problēmām un sarežģījumiem privātajā dzīvē. Augustā Woods izcīnīja otro vietu PGA čempionātā, kas ir viens no četriem sezonas "Major". Savukārt 48 gadus vecais Mickelson karjerā ir uzvarējis piecos "Major", pēdējā no tiem 2013.gadā "British Open". 

Karjeras spožākajos gados Woods un Mickelson attiecības bija ieturēti vēsas, bet vēlāk abi spēlētāji kļuva iecietīgāki un cieši sadarbojās Ryder kausa izcīņā.

Pēdējās izmaiņas , 23.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē