Pasaule
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Stanley kauss 12 sezonas pēc hole in one

Uz jautājumu, vai grūtāk ir trāpīt hole in one golfa laukumā, vai izcīnīt Stanley kausu Aleksandrs Ovečkins atbildētu bez domāšanas. Vašingtonas "Capitals" kapteinis ceturtdien kopā ar klubu izcīnīja NHL galveno balvu, pēc kuras tiecās 13 sezonas, turpretim ar vienu sitienu golfa laukuma bedrītē Ovi trāpīja mūžā pirmajā raundā.

Golfa laukumā ar nūjām rokās Ovečkins nonāca 2006.gadā, kad bija nopelnījis NHL sezonas labākā debitanta titulu. Lai piedalītos kluba labdarības turnīrā Virdžīnijā, Ovečkins golfa nūjas aizņēmās no komandas biedriem, jo pašam atšķirībā no daudziem citiem hokejistiem ar golfu nebija nekādas darīšanas.

Tomēr viss iegrozījās tā, ka, neraugoties uz mūžā pirmajai golfa spēlei visnotaļ atbilstošu vēzienu, 160 jardu garajā 4.bedrītē (PAR 3) Ovi izdevās tīrs sitiens. Bumbiņa divreiz palēcās uz grīna un pēc trešā atlēciena iekrita tieši bedrītē. 

Vēlāk Ovečkins teica, ka noskatījies pāris ierakstu ar Tiger Woods padomiem un nodomājis, ka varbūt arī pašam var izdoties kas līdzīgs.

Kā krievu hokeja superzvaigzne reaģēja uz veiksmi golfa laukumā, var noskatīties video.

Pēdējās izmaiņas , 08.06.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē