Pasaule
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

NBA pret NFL golfa laukumā

Ja Ryder kausa izcīņā šoruden Francijā tiksies labākie Eiropas un ASV golferi, tad jau uzreiz pēc vasaras saulgriežiem līdzīgā formātā risināsies iepriekš nebijis mačs, lai noskaidrotu, vai golfā pārāki ir Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vai Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētāji.

NFL golferu kapteinis būs Aaron Rodgers, bet NBA komanda spēlēs Chris Paul pārraudzībā. Saprotams, ka divu dienu turnīrs neiztiks bez mediju partneriem, kas būs "Turner Sports" un "CAA Sports", bet tiešraidi sociālajos tīklos nodrošinās "Bleacher Report". Atsevišķa reportāža būs arī TNT televīzijā. 

"Green Bay Packers" kvorterbeks Rodgers ir labi zināms golfa aprindās, jo vairākkārt piedalījies arī "AT&T Pebble Beach Pro-Am" turnīrā. Rodgers atzina, ka ir kaislīgs golfa spēlētājs, un būs interesanti redzēt pasaulē labākos amerikāņu futbola spēlētājus un basketbolistus tiekamies golfa laukumā. Savukārt Hjūstonas "Rockets" basketbolists Paul cer, ka golfu pret futbolistiem šovasar varēs uzspēlēt NBA čempiona godā.

Turnīrs 27. un 28.jūnijā notiks "Mohegan Sun Golf Club" laukumā Konektikutā.

Ja bukmeikeri uz maču pieņems likmes, favorītu lomā droši vien būs amerikāņu futbola spēlētāji, kas "Golf Digest" nesen publicētajā profesionālo sportistu golfa rangā ir kopumā labākās pozīcijās nekā viņu nākamie pretinieki. 

Pēdējās izmaiņas , 25.04.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē