Pasaule
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Ranga līdera cienīgi

Jauno gadu ASV PGA tūrē pasaules ranga līdera cienīgi nedēļas nogalē Havaju salās sāka Dustin Johnson, tomēr medijos ne tik daudz tiek apcerēta viņa uzvara ar astoņu sitienu pārsvaru, bet gan draivs pēdējā raundā 433 jardu bedrītē, kur pietrūka apmēram vienas pēdas, lai bumbiņa ieripotu bedrītē.

Čempionu turnīrā Havaju salās Johnson pēdējo raundu "Kapalua Plantation" nospēlēja ar -8 zem PAR un četru dienu summā ar -24 zem PAR finišēja astoņus sitienus priekšā tuvākajam konkurentam spānim Jon Rahm. 

Noslēguma raundu Johnson sāka ar divu sitienu pārsvaru un pirmajās deviņās bedrītēs iekrāja vēl četrus bērdijus, liekot noprast, ka konkurentiem šoreiz nav cerību. Johnson bija tuvu tam, lai kļūtu par ASV PGA tūrē otro golferi, kas iesitis hole in one kādā citā, nevis PAR 3 bedrītē. Līdz šim tas ir izdevies tikai Andrew Magee 2001.gadā "Phoenix Open".

Tas nemazināja iespaidu par Johnson superdraivu 12.bedrītē, un nav brīnums, ka 33 gadus vecais golferis pēc turnīra teica, ka šoreiz uzvaru viņam nodrošinājis jaunais draiveris, kas likts lietā tikai aizvadītajā nedēļā. "Šķiet, visu nedēļu neuzsitu nevienu sliktu draivu," viņš teica.

Johnson tūrē ir līderis ar izpildītiem 24 draiviem, kas tālāki par 400 jardiem. Viņa tuvākais konkurents šajā statistikas rādītājā Bubba Watson to ir iespējis 13 reizes.

Pēdējās izmaiņas , 08.01.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē