Pasaule
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Skatītāji savā vietā

Darba grupa R&A un USGA vadībā kopīgi vienojās ieviest jaunu reglamentu, kas nosaka video atkārtojumu lomu Noteikumu pielietošanā. No 2018.gada 1.janvāra turnīros paredzēta vismaz viena pilnvarota persona, kas sekos sacensību norisei televīzijā, bet skatītāju ziņojumi par redzēto vairs netiks uzklausīti.

Par jaunu reglamentu vienojās darba grupa, kurā bija visu lielo tūru un "PGA of America" pārstāvji, izvērtējot gan plusus, gan mīnusus, ko varētu sniegt skatītāju informācija. 

Jaunais reglaments atzīst par svarīgu oficiālo raidorganizāciju video sniegtās iespējas Noteikumu pielietojuma aspektā, savukārt citi video materiāli, piemēram, kas uzņemti ar personisko mobilo tālruni vai kameru izskatīšanai netiks akceptēti. Jau aprīlī R&A un USGA vienojās video pierādījumiem noteikt, ka materiāli izvērtējami "neapbruņotas acs" standartā, tātad ne īpašos palielinājumos vai palēninājumos.

R&A un USGA arī apstiprināja Vietējo noteikumu, ko varēs ieviest, sākot ar 1.janvāri, paredzot nepiespriest papildu divu sitienu sodu spēlētājam, kurš sev rezultātā nepieskaita sodu, ja par to nav bijis informēts. Jauno Vietējo noteikumu nākamā gada sākumā ieviesīs visas lielās tūres. Sagaidāms, ka Vietējais noteikums kļūs lieks 2019.gada 1.janvārī, kad stāsies spēkā Noteikumu jaunā redakcija. 

Pēdējās izmaiņas , 12.12.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē