Pasaule
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunu risinājumu meklējumos

Līdzjutēju uzmanības piesaistīšanai nepieciešama radoša pieeja arī konservatīvākos sporta veidos, tādēļ ASV PGA tūre un LPGA apsver iespēju izveidot kādu kopīgu projektu. Ļoti iespējams, ka drīzā nākotnē gada sākuma Čempionu turnīrā Havaju salās spēlēs gan kungi, gan dāmas.

Nojaušams, ka plāns pagaidām vairāk ir idejas līmenī un par turnīra formātu vēl nav runa. Būtiski, ka interese ir arī sponsoriem, un ASV par izdevušos uzskata 2014.gada pieredzi, kad "Pinehurst" divas nedēļas pēc kārtas uzņēma gan "US Open", gan sieviešu "US Open". Šādu risinājumu atzinīgi novērtēja arī skatītāji.

ASV PGA tūrē sliecas uzskatīt, ka dažādība sezonā ir nepieciešama, un jau novembrī pavēstīja, ka "Zurich Classic" kļūs par komandu turnīru.

Savukārt ASV PGA tūri un LPGA vieno arī pērn noslēgts oficiāls ilgtermiņa sadarbības līgums, un tas paredz arī kopīgu pasākumu rīkošanu. Tādējādi jaunumus par pilnīgi negaidītiem uzskatīt nevar, vienīgi tie ieguvuši nedaudz skaidrākas aprises.

Šogad Čempionu turnīrā uzvarētāja čeku par 1,22 miljoniem dolāru aizvadītās nedēļas nogalē saņēma amerikānis Justin Thomas, kurš četru dienu summā nospēlēja ar -22 zem PAR. Jau pēc turnīra nosaukuma nojaušams,. ka piedalīties varēja ne kurš katrs PGA biedrs. Čempionu turnīra 6,1 miljonu dolāru balvu fondu sadalīja 32 spēlētāji, kuri pērn uzvarēja vismaz vienā turnīrā.

Pēdējās izmaiņas , 10.01.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē