Latvija
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Iepazīt golfu Mežārēs

Katrs golfa laukums ir atšķirīgs un katram ir arī savi darbības mērķi, piesaistot esošus vai topošus golferus. Golfa laukums "Mežāres" Babītes pusē, Pierīgā, sniedz lieliskas iespējas golfa iepazīšanai, kā sešu bedrīšu pitch&putt laukums, dēvēts arī par tautas golfam atbilstošu. Lielas lietas sastāv no mazām, un "Mežāres" ir mazs gabaliņš no lielā golfa.

Ainaviskajā, priežu ieskautajā 6 bedrīšu laukumā valda īpaša noskaņa un harmonija. Latvijā pirmo un pašlaik vienīgo pitch&putt golfa laukumu var izspēlēt ar 2 nūjām - nūju sitieniem un puteri. Gluži tāpat kā jebkurā golfa spēlē mērķis ir ar iespējami mazāku sitienu skaitu iesist bumbiņu bedrītē.

Katras bedrītes garums "Mežārēs" nepārsniedz 55 metrus. Laukums ir interesants gan tiem, kas vēlas pirmo reizi paņemt rokā golfa nūju, lai iepazītu spēli, gan izaicinājums jau pieredzējušiem golfa spēlētājiem. Daudzi golferi, kuri šodien jau regulāri piedalās turnīros lielajos 18 bedrīšu laukumos, pirmās iemaņas golfā ir apguvuši tieši "Mežārēs".

"Mežāres" ir vieta, kur aktīvi, interesanti un azartiski pavadīt laiku no agra pavasara līdz vēlam rudenim. Ģimenes svētki vai  korporatīvs pasākums līdz 30 personām ir īpaši atbilstošs formāts "Mežārēm".  Aktīvākie un azartiskākie viesi pasākumā var organizēt turnīrus, lai pārliecinātos par apgūtajām iemaņām.

Laukumā ir iekārtota piknika vieta, kur atpūsties un pavadīt laiku arī pēc golfa spēles. "Mežārēs" laipni ir gaidīts ikviens, gan liels, gan mazs. Ja viesiem nav savs inventārs, laukuma saimnieki parūpēsies, lai katram viesim būtu gan nūjas, gan bumbiņas.

 

Pieteikšanās un informācija, zvanot uz tālr. 29489787 vai rakstot uz e-pastu guntis.osis@gmail.com.

Pēdējās izmaiņas , 25.05.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē