Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunā gadā - jaunas iespējas

Eiropas Universitāšu sporta asociācija (EUSA) šovasar rīko Eiropas universitāšu čempionātu, kur sacensības risināsies 23 sporta veidos, tostarp golfā, kur aicināti pieteikties arī Latvijas spēlētāji. Čempionātā var piedalīties studenti vecumā no 17 līdz 30 gadiem, pārstāvot savas augstskolas.

Golfu spēlējošie studenti Eiropas universitāšu čempionātā sacenstīsies Antekerā, Spānijā, pārdesmit kilometru no Malagas. Turnīrs "Campo de Antequera Golf" laukumā paredzēts no 23. līdz 27.jūnijam.

Augstskolas pieteikšanu veic Latvijas Augstskolu sporta savienība (LASS). Tālāko reģistrēšanos sacensībām jau veic augstskolas - to sporta klubi, vai par sportu atbildīgās personas. Augstskolai dalība čempionātā jāpiesaka ne vēlāk kā piecus mēnešus pirms sacensību sākuma, bet ne vēlāk kā mēnesi pirms starta jānosauc dalībnieku vārdi. 

Rīkotāji vēsta, ka dalībniekiem vai viņu atbalstītājiem jāsedz uzturēšanās izmaksas (65 eiro personai dienā), kā arī EUSA noteiktā reģistrēšanās maksa - 30 eiro par dalībnieku.

Interesenti var sazināties ar LASS, rakstot uz studentusports@lspa.lv.

Pēdējās izmaiņas , 03.01.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē