Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijas pieraksts arī Oklahomā

Nodomu līgumu slēgšanas laiks ASV augstskolu komandās sagādājis jaunas iepriecinošas ziņas - vienošanos ar Dienvidrietumu Oklahomas valsts universitāti noslēgusi Latvijas izlases spēlētāja Anna Marksa. Tāpat kā visām Latvijas golferēm Amerikas augstskolās Annai četrus gadus būs garantēta sporta stipendija. 

Marksa ir gandarīta, ka Dienvidrietumu Oklahomas valsts universitātē varēs gan spēlēt "Lady Bulldogs" komandas sastāvā ASV studentu sporta (NCAA) II divīzijā, gan studēt farmāciju fakultātē, kas atzīta par vienu no kvalitatīvākajām visā valstī. 

Komandais galvenais treneris ir Brad Fleetwood, ar kuru Annai bija divas intervijas skaipā. Citējot treneri, Anna saka, ka būs komandai excellent fit jeb ideāli piemērota, jo treneris galvenokārt meklēja Eiropas spēlētājas, kas būtu gatavas ieguldīt darbu un spēlēt labu golfu.

Annas nākamajā komandā galvenokārt ir eiropietes un tikai viena meitene no Oklahomas, tiesa, par jaunajām komandas biedrenēm Marksa vēl neko nezina.

NCAA II divīzijas rangā Dienvidrietumu Oklahomas valsts universitāte ir 20.vietā 191 augstskolas konkurencē ar vidējo rezultātu 75,8. Šogad skola pakāpās arī līdz 14. vietai, kas ir komandai līdz šim augstākais sasniegums. Anna gan cer, ka jaunajā sastāvā komanda spēs pierādīt sevi un pakāpties vēl augstāk.

Pēdējās izmaiņas , 23.11.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē