Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pieteikšanās stipendijām

Latvijas Sporta federāciju padome (LSFP) aicina studējošus sportistus līdz 30. oktobrim pieteikties stipendiju konkursam 2018./2019. mācību gadam. Sporta stipendiju mērķis ir sekmēt studējošo augstas klases sportistu iespējas apvienot mācības ar sportiskās meistarības izaugsmi, kā arī popularizētu studentu sportu.

Stipendijai aicina pieteikties bakalaura, maģistra vai doktora programmā studējošus Latvijas izlašu dalībniekus un kandidātus, kas studē Eiropas Savienības valstīs, tātad arī Latvijā. 

Konkursa kritēriji, izvēloties stipendiātus, būs kandidātu sekmes augstākās izglītības iestādē, kā arī sasniegumi sportā. Sporta stipendiju piešķirs pretendentiem, kuri pēc kritērijiem saņems lielāko punktu skaitu.

Piešķirto stipendiju apmērs atkarīgs no pieejamā fonda attiecīgajā gadā, tomēr tas nepārsniedz 1500 eiro vienam studentam vienā studiju gadā. Piesakoties stipendijai līdz oktobra beigām, stipendijas ieguvēji pirmo maksājumu saņems divu nedēļu laikā pēc līguma noslēgšanas ar LSFP. 

Pretendentu iesniegumus vērtēs Sporta stipendiju komisija, kurā darbojas Izglītības un zinātnes ministrijas, Latvijas Olimpiskās vienības, Latvijas Olimpiskās komitejas, Latvijas Augstskolu sporta savienības un Latvijas Sporta federāciju padomes pārstāvji. Lēmumu par stipendiju piešķiršanu pieņem LSFP valde, pamatojoties uz Sporta stipendiju komisijas rekomendāciju, kas balstīta uz sportistu sekmēm un sportiskajiem sasniegumiem pēdējā gada laikā.

Pieteikuma dokumentus var elektroniski nosūtīt uz LSFP e-pastu lsfp@lsfp.lv, bet parakstītos dokumentu oriģinālus iesniedzot vai atsūtot uz LSFP biroju Grostonas ielā 6B, Rīgā, LV-1013.

LSFP Sporta stipendijas piešķir kopš 2007. gada. LSFP mājaslapā pieejama arī plašāka informācija par sporta stipendiju konkursu, tā NOLIKUMS un pielikumi (PIETEIKUMA IESNIEGUMS un SPORTISKO SASNIEGUMU veidlapas).

 

Pēdējās izmaiņas , 07.10.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē