Latvija
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Lietuviešiem vēlreiz zelta lauri

Gluži tāpat kā pērn "Latvian Open" čempionu kausus svētdien "Ozo Golf Club" laukumā izcīnīja Lietuvas golferi Gediminas Markevičius un Gilë Bitë Starkutë, turklāt abi uzvarētāji trīs dienu summā nospēlēja mīnusā pret laukumu. Labākie no mājiniekiem bija 3.vietu dāmu konkurencē ieguvusī Anna Diāna Švanka un dalītās 6.vietas ieguvējs kungiem Kārlis Broders.

Starkutë svētdien gan nospēlēja ar +1, tomēr trīs raundu summā sasniedza -4 zem PAR, otrās vietas ieguvēju somieti Anna Kuitunen apsteidzot par pieciem sitieniem. Švanka turnīru noslēdza ar +8 virs PAR (75-73-76) un noturējās divus sitienus priekšā Lailai Forstmanei (76-75-75).

Švanka turnīra noslēgumā INTERVIJĀ LATVIJAS TELEVĪZIJAI atzina, ka trešā vieta it kā ir bēdīgs rezultāts, tomēr pirmo divu vietu ieguvējas patiešām nospēlēja labi un pelnīti ierindojās augstākās pozīcijās. 

Arī Markevičius svētdien bija vienīgais raunds plusā, kas gan neliedza turnīru noslēgt ar -1 zem PAR (69-72-74). Markevičius ir vienīgais golferis, kas kungu konkurencē "Latvian Open" uzvarējis ar rezultātu mīnusā, turklāt paveicis to divus gadus pēc kārtas. 

Otrās vietas ieguvējs soms Casper Simberg finišēja ar +3 virs PAR. Broderam dalītu vietu sešiniekā nodrošināja +11 virs PAR (73-75-79).

Dāmām zemPAR klubiņš gan ir plašāks - Starkutë pievienojās krievietēm Marijai Verčenovai un Gaļinai Rotmistrovai, kā arī Kristai Puisītei, kura amatieres karjerā abus pašmāju "Open" uzvarēja ar rezultātu mīnusā pret laukumu. 

Pēdējās izmaiņas , 19.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē