Latvija
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Lietuva labās pozīcijās

Pēc sestdien "Ozo Golf Club" laukumā izspēlētās otrās kārtas Lietuvas golferi Gediminas Markevičius un Gilë Bitë Starkutë stiprināja izredzes paturēt "Latvian Open" čempionu laurus savā īpašumā vēl uz gadu. Kungu konkurencē šajā tūkstošgadē vēl neviens nav spējis sekmīgi aizstāvēt čempiona titulu, turpretim dāmām tas nav izdevies kopš Kristas Puisītes panākuma 2011.gadā.

Markevičius sestdien nospēlēja ar PAR atbilstošu rezultātu un divu dienu summā ar -3 zem PAR ir vienīgais spēlētājs mīnusā pret laukumu. Uz otro vietu ar PAR abos raundos pakāpās igaunis Timo Raukas, bet Somijas golferi Casper Simberg un Jari Isometsä atkāpās attiecīgi uz 3. un 4. pozīciju attiecīgi ar +2 un +3.

Tāpat kā pēc pirmās sacensību dienas TOP 5 noslēdz Kārlis Broders, bet otrā raunda +3 nozīmē, ka no līdera Latvijas golferi šķir septiņi sitieni. Pozīcijas sešiniekā dala arī Atis Irbe un Latvijas amatieru čempions Kristaps Krištopans ar +5 virs PAR. 

Pirmo un pagaidām vienīgo reizi "Latvian Open" čempiona titulu ir spējis aizstāvēt Deivids Indriks 2000.gadā "Viesturos". 

Savukārt dāmām Starkutë pārliecinoši kļuva par līderi ar -4 zem PAR raundu, divu dienu summā panākot jau -5. Pirmās dienas līdere somiete Anna Kuitunen ir otrā ar summā iespēlētu +1, bet Latvijas amatieru čempione Anna Diāna Švanka ar +4 noslēdz līderu trio, kas svētdien pēdējā kārtā spēlēs vienā flaitā. 

Pēdējās izmaiņas , 18.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē