Latvija
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Rekords - 61 sitiens!

Ja turnīrā uzvar spēlētājs ar 45 stableford punktiem, gluži neviļus šķiet, ka lielā veiksmes diena bijusi kādam liela handikapa īpašniekam. Tomēr tieši ar tādu rezultātu nedēļas nogalē turnīrā "Ozo" laukumā nepārspēta palika Anna Diāna Švanka. Ar HCP +1,5 spēlējušajai Latvijas amatieru čempionei laukuma iziešanai pietika ar 61 sitienu!

"Turkish Airlines" Pasaules kausa turnīrā spēlējot būtībā no sarkanajām izsitienu vietām, Anna iekrāja apaļus 10 bērdijus, īglu 14.bedrītē (PAR 5), bet no 'vision 59' attālināja vienīgais bugijs 4.bedrītē (PAR 5).

Patiešām žēl, ka šādā sportiskajā formā Švankai ies secen dalība pasaules amatieru komandu čempionātā, bet varam novēlēt golferei veiksmīgu ASV studentu sporta sezonas sākumu.

Toties uzvara Švankai nodrošina iespēju uz rīkotāju rēķina pašās oktobra beigās doties uz Turciju, kur novembra pirmajās dienās risināsies Eiropas PGA tūrē iekļautais "Turkish Airlines Open". Piedāvājums attiecas nevis uz nonākšanu skatītājos, bet piedalīšanos Pro-Am turnīrā, pirms pasaulē spēcīgākie golferi sāks cīņu par septiņu miljonu dolāru balvu fondu. Lai paviesotos Turcijā, Annai gan būs jāvienojas par dažu brīvdienu izkārtošanu augstskolā, bet par visu pārējo ir gatava gādāt turku puse.

Otrās vietas ieguvēju Juriju Gorbovu uzvarētāja apsteidza par vienu punktu.

Savukārt "Viesturos" svētdien aizvadītajā ""Damman" kausa izcīņā atsevišķās ieskaites grupās uzvarēja Ainārs Mednis, Vladimirs Smirnovs un Elita Gavele.

Pēdējās izmaiņas , 13.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē