Latvija
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Viesos Sanktpēterburgā

Golfa laukumā “Strawberry Fields” netālu no Sanktpēterburgas 19. un 20. jūlijā risinājās divi turnīri, kuros, pieņemot vietējā kluba uzaicinājumu, piedalījās golfa klubs "Viesturi". Iespaidi tika gūti visbagātīgākie, lai arī abos turnīros labāk veicās mājiniekiem.

Klubu sadraudzības kauss ieies golfa laukuma “Strawberry Fields” vēsturē kā pirmais oficiālais turnīrs, kas pulcēja apmēram 40 dalībnieku. Golfa kluba “Viesturi” golferi vienprātīgi atzina, ka laukums ir ne tikai vizuāli pievilcīgs, bet arī sarežģīts, tādējādi Latvijas golferi 19. jūlija turnīrā bija spiesti atzīt mājinieku pārsvaru. Ceļojošais kauss palika mājinieku īpašumā. 

Savukārt 20. jūlijā norisinājās turnīrs individuālā konkurencē, kur labākos sniegumu no mūsējiem izdevās uzrādīt Ivetai Kaminskai, kura kopvērtējumā ieguva 4. vietu. 

Lai gan viesošanās Krievijā ilga tikai trīs dienas, "Viesturu" golferi vēl apmeklēja Pēterhofas pili ar fantastisko parku, kā arī izbaudīja naksnīgo Sanktpēterburgu un izspēlēja golfa laukumu “Mihaylivka". 

Pēdējās izmaiņas , 08.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē