Latvija
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Čempiona iespaidi

Uzvaras šampanieša dzirkstis no Latvijas amatieru čempiona kausā jau pagaisušas, bet iespaidi tik drīz neizbalēs. Karjerā pirmo reizi par valsts čempionu kļuvušais Kristaps Krištopans pēc uzvaras dalījās gūtajās atziņās, pastāstot, kas palīdzēja sasniegt sen lolotu mērķi.

Skarbie laikapstākļi ar spēcīgo vēju turnīrā radīja visiem grūtus pārbaudījumus, un galvenais bija nekļūdīties pirmajos sitienos un spēlē ap grīniem, pastāstīja uzvarētājs. Šoreiz abi spēles elementi Kristapam Krištopanam bijuši līmenī, turklāt vējš arī devis priekšrocību, jo galvenajiem konkurentiem kļuva sarežģītāk parādīt labus rezultātus. 

Cīņā par čempiona lauriem palīdzējusi arī laba sitiena distance pamatīgi iepazītā laukumā. Iespējai uzvarēt Kristaps Krištopans noticējis pēdējā raundā pēc 13. bedrītes.

Pēc kļūšanas par Latvijas amatieru čempionu citu nozīmīgu sportisku ambīciju Kristapam Krištopanam nav. Viņu visvairāk iepriecinātu golferu skaita pieaugums un arvien vairāk spēlētāju, kas tieksies uz augstākajām virsotnēm un ies Amerikā labus panākumus jau guvušo meiteņu pēdās.

Pilnu Kristapa Krištopana interviju var noklausīties AUDIO FAILĀ

Pēdējās izmaiņas , 04.07.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē