Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Izaicinājumu svētdiena

Jūnija beigās golferus gaidīs pārbaudījums Latvijas amatieru čempionātā, bet līdz tam ikvienam ir iespēja startēt sacensībās, kur rezultātu komfortablāku padara lielāks vai mazāks handikapa spilventiņš. "Viesturos" svētdien par handikapu labāks rezultāts vēl nebija garantija iekļūšanai laureātos "Premium Medical" turnīrā.

Ķirškrāsas "Lexus" netālu no kluba mājas atgādināja, ka līdztekus citiem izaicinājumiem 7.bedrītē katrs var izmēģināt, cik daudz pietrūkst līdz pilnai laimei, lai ar vienu sitienu tiktu pie luksusa klases auto. Šoreiz veiksmīgākajam sitējam līdz bedrītei pēc pirmā sitiena pietrūka pāris metru, tādēļ solītā balva atgriezīsies uz nākamo izaicinājuma sēriju "Viesturu" jubilejas turnīrā jūlija vidū.

 

Šoreiz "Lexus" tika izlozēts uz nedēļas nogali un procesa gaita apliecināja, ka savstarpēji pievelkas ne tikai planētas, bet arī veiksmes porcijas. Pilnā loze krita Marinai Bogdanovai, kura ar 35 stableford punktiem ieguva pirmo vietu dāmu konkurencē. Otro un trešo vietu sadalīja attiecīgi Lidija Gavrilova (34) un Iveta Kaminska (33).

Kungiem spēcīgāko handikapu grupā nepārspēts palika Aldis Puisītis, nospēlējot ar 79 sitieniem jeb neto -2 zem PAR. Uzvarētājs atzina, ka diena vienkārši bija lieliska, un to veicināja laukuma labā kvalitāte. Trijniekā ar neto +1 iekļuva arī Andris Rodze un Vadim Yanov.

 

Otrajā kungu grupā Uldis Dzenis uzvarēja ar 38 stableford punktiem, pēc papildu rādītājiem apsteidzot otro vietu ieguvušo Romānu Olimpijuku. Jānis Vilmanis ar 37 punktiem bija trešais.

Klimatiskie apstākļi arī jūnija turpinājumā solās būt gana veicinoši, lai golferi arvien uzlabotu rezultātus un šovasar sasniegtu vēl nebijušas meistarības virsotnes.

Pēdējās izmaiņas , 10.06.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē