Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Ar pludmales vilinājumu

Vasara allaž ir dažādām iespējām pārbagāta, un tāda tā svētdien bija arī "Viesturos", kur golferiem pavērās iespēja pretendēt uz dažādām balvām visiem garastāvokļa noskaņojumiem. Ja "Lexus" tika laimēts tikai īstermiņa lietošanai, tad "Baltic Beach Hotel" balvas turnīra laureāti sapelnīja plašu paleti.

Golfa spēlei ideālā vasaras dienā izaicinājumu tāpat netrūka, un hole in one balvas 7.bedrītē reti kuram spēlētājam pirmajā sitienā bumbiņa atrada grīnu. Likumsakarīgi, ka bedrīte palika vēl nostāk, taču "Lexus" ir tikai iepauzējis, jo pēc pāris nedēļām jau būs klāt nākamā iespēja radīt mazo brīnumu. Šoreiz "Lexus" visvairāk gribēja padraudzēties ar Kristīni Marksu, kura rezultātu kartīšu izlozē laimēja auto uz kādu nedēļas nogali.

Bez īpašām cerībām pēc ne tik spoža sezonas sākuma ceļu uz "Viesturiem" bija mērojusi Iveta Kaminska, tomēr šoreiz bija viņas lielā diena. Ar 37 stableford punktiem gan uzlabots handikaps, gan iegūta pirmā vieta dāmu konkurencē un cerams, ka iegūtā optimisma deva būs pietiekami prāva ilgākam laikam.

Savukārt kungiem otro turnīru pēc kārtas spēcīgāko handikapu konkurencē vinnēja Arturs Eisaks. Uzvarētājs gan atzina, ka sajūtas nebūt nebija tik pārliecinošas, lai rēķinātos ar galveno balvu, tomēr neto -2 zem PAR bija ļoti pietiekams arguments, lai visus konkurentus atstātu aiz sevis.

Otrajā grupā kungiem nepārspēts palika Sergejs Gluhovs, kurš pateicās flaita biedriem par visu veiksmes porciju koncentrēšanu vienās rokās. 

Maija rēķini turnīru listē līdz ar to ir noslēgti, bet kalendāra ieraksti jau nemaina lietas būtību, jo lieliskas vasaras dienas golferus kārdināt kārdina citu lietu kārtošanai atrast iespējas no spēlēšanas brīvajā laikā. 

Pēdējās izmaiņas , 27.05.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē