Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ozo ar Parnu Bay un V Club

Vērienīgu pasaules labāko golfa laukumu sarakstu šogad publicējis žurnāls "Golf Digest", taču izveidojot nevis absolūtu reitingu, bet gan īpaši izceļot ievērības cienīgākās golfa vietas 206 pasaules valstīs, kur tādas atrodamas. Nebūs grūti uzminēt, ka Latviju sarakstā pārstāv "Ozo Golf Club", taču kaimiņvalstīs viss nav bijis tik vienkārši.

"Golf Digest" lasītājs uzzina, ka Latvijā ir "apmēram divi" golfa laukumi, un kā labākais izcelts "Ozo". Cerams gan, ka jau šosezon spēlēšanai pieejamo laukumu skaitu papildinās arī "Jūrmala Golf Club" laukums.

Savukārt igauņiem uzskaitīti 10 laukumi, un kā labākais pieminēts nebūt ne tālu no Rīgas esošais "Parnu Bay Golf Links". Lietuvai pierakstīti seši laukumi ar Viļņas pievārtē izvietoto "The V Golf Club" flagmaņa lomā.

Ja par mazliet tālākiem sauszemes kaimiņiem, tad Krievijas 28 golfa laukumu vidū "Golf Digest" īpašu vietu atvēl pēc Jack Nicklaus projekta tapušajam "Skolkovo Golf Club" pie Maskavas apvedceļa. Baltkrievijā labākā laukuma lauri bez konkurences tikuši "Minsk Golf Club".

Golf Digest pasaules laukumu TOPS

Pēdējās izmaiņas , 20.04.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē