Latvija
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Puče - LGF prezidents

Latvijas Golfa federācijas (LGF) pilnsapulcē pirmdien par LGF prezidentu ievēlēts Armands Puče. Golfa sabiedrībā labi zināmais Puče bija vienīgais amata pretendents, un revolucionāras pārmaiņas Latvijas golfa ainavā viņš nesola, lai gan sagaidāms, ka LGF statūtos jau drīzumā tiks veiktas izmaiņas.

Puče uzsver, ka nav varējis nelikties ne zinis situācijā, kad pēc iepriekšējās vadības negaidītās atkāpšanās divus mēnešus valdīja pārsteidzošs klusums. Jaunais LGF prezidents pārliecinājies, ka darīt gribētāju nebūt nav daudz, un viņš apņēmies dot savu ieguldījumu, lai turpinātos federācijas darbs un sporta veida attīstība. LGF būtībā ir Latvijas golfa sabiedrība jeb golferi ar handikapa kartēm, uzsvēra Puče.

Lozungu vicināšanu Puče neplāno un atgādina, ka LGF būs labi tikai tad, ja labi jutīsies laukumi un klubi. Tādēļ nav gaidāmas intrigas un shēmas, jo golfa attīstību var nodrošināt tikai ar kvalitatīvu darbu. LGF prezidents paļaujas, ka viņa darbošanās arī "Ozo" laukuma vadībā praksē interešu konfliktu neradīs, jo Latvijas golfa dzīvē iesaistītajiem ir kopīgas intereses un ceļš mērķu sasniegšanai - vienots.

Lai padarītu LGF darbu efektīvāku, pēc pāris nedēļām plānots apstiprināt izmaiņas statūtos, kas nosaka federācijas izpildinstitūcijas darbību. Ģenerālsekretāra amatu Puče uzskata par lieku, kā arī iestājas par mazu un rīcībspējīgu trīs personu valdi, kas spētu darboties efektīvi un saskaņoti. 

Latvijas golfa neilgajā 20 gadu vēsturē ir bijuši vairāki attīstības laikmeti, un katrs bijis iezīmīgs ar ko savu, sacīja Puče. Ir bijis gan zelta, gan izdzīvošanas laikmets, un pašmāju golfa ainavu drīzumā ietekmēs arī dārgā un dārdzībai atbilstošas kvalitātes Jūrmalas laukuma atvēršana. Puče ir pārliecināts, ka attīstība turpināsies, un ir pamats lepoties arī ar sasniegto, jo Latvijā izaugušas divas tūres spēlētājas, kuru meistarības izaugsmē neatsverams ir ģimeņu ieguldījums, taču no svara bijusi arī pašmāju golfa vide. 

Iepauzējot neilgi pirms sezonas sākuma, jau daudz kas ir iekavēts, taču Puče ir pārliecināts, ka LGF jaunā vadība būs rīcībspējīga komanda, kurā katrs atradīs laiku kopīgam darbam, jo tie, kas strādā, paspēj visu.

Pēdējās izmaiņas , 19.03.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē