Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

HCP uzturēšanas maksa nemainās

Ikgadējā dalības maksa handikapa un sacensību sistēmas uzturēšanai arī 2018.gada sezonā paliek nemainīga, nolemts Latvijas Golfa federācijā. Finansiāli lielāks devums netiek prasīts ne no pieaugušajiem, nedz junioru vecuma spēlētājiem.

Licences maksa arvien paliek 30 eiro gadā, savukārt junioru vecuma spēlētājiem un pilna mācību laika klātienes studentiem - 10 eiro. Studentiem maksa ar atlaidi pienākas līdz 24 gadu vecumam.

Golfa laukumu īpašos piedāvājumus, piemēram, noteiktās dienās ļoti pretimnākošu green fee cenu varēs izmantot tikai spēlētāji, kas būs veikuši iemaksu handikapa un sacensību sistēmas uzturēšanai.

Ja daļai golferu jautājums par dalības maksas nokārtošanu vēl dažus mēnešus varētu būt teorētisks, tad Latvijas un Vidzemes ziemas čempionātu dalībniekiem būt loģiski nestiept lietu ilgi garumā, jo pēc mēneša jau gaidīs sacensības Kiprā.

Maksājumu jau pašlaik var veikt ar bankas pārskaitījumu LGF kontā "Swedbank" LV69HABA0551019017274. Pārskaitījuma dokumentā jānorāda personas vārds un uzvārds, par kuru maksājums veikts.

Bez izmaiņām paliek arī LGF biedru gada maksa (300 eiro).

Pēdējās izmaiņas , 11.01.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē