Latvija
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Čempiona iedvesma

Ar iespaidiem pēc atgriešanās mājās Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" labprāt dalījās divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs. BMX riteņbraucējs savu dzelzs zirgu lūžņos vēl negrasās nodot, tomēr pašlaik viņš vairāk spēlē golfu un iedvesmojas no Tiger Woods piemēra.

Nepacietīgākie Štrombergu jau ir pieskaitījuši sportā pāršķirtām lappusēm, un viņš pats nesteidz neko solīt, sakot, ka sportista karjerā nākamais gads viņam būs vairāk pārdomu laiks. Toties dzīvojot Kalifornijā, Mārim ir vairāk laika golfam, ko līdzās basketbolam viņš pieskaita svarīgām brīvā laika nodarbēm.

Par varenu golfa spēlētāju Štrombergs nesteidz sevi saukt. Viņa mērķis laukumā ir tāds pats, kā lielai pasaules golferu daļai. Proti, iziet laukumu zem 100 sitieniem. Māris pasmej, ka viņam golfa talants nepiemīt, jo labākais rezultāts ir nedaudz virs 90 sitieniem.

Toties televīzijā olimpisko čempionu piesaista Tiger Woods atgriešanās. Pēc ilgstošas prombūtnes Tiger atgriešanās raisa cerības, un nojaušams, ka tas ir pievilcīgi arī Mārim, kurš pašlaik BMX pasaulē ir citu braucēju ēnā, bet labprāt ar troksni atkal sevi pieteiktu. Viņš vēl piebilst, ka cilvēki ļoti novērtē veiksmīgu atgriešanos.

Pēdējās izmaiņas , 20.12.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē