Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Cerīgākās noskaņās

LPGA kvalifikācijas pēdējā posma noslēgumā 20 labākās svētdien saņēma tūres kartes nākamajai sezonai un vēl 29 golferes tika pie zemākas kategorijas dalībai tūrē. Krista Puisīte šoreiz Floridā netika tuvu teju 50 laimīgajām, taču rezultātus turnīra gaitā arvien uzlaboja un pēdējais raunds Latvijas profesionāles noskaņojumu, cerams, vērsa gaišāku. 

Četru dienu summā Kristas rezultāts bija +24 virs PAR (81-80-78-73), tiesa, jāpatur prātā, ka treniņus pēc ilgstošas savainojuma dziedēšanas Krista atsāka tika mēnesi pirms turnīra, bet sacensību praksi apgūt nācās jau uz vietas "LPGA International" laukumos. Tādēļ nav brīnums, ka rezultātos bija arvien pozitīvākas tendences, un ceturtajā raundā rezultātu kartītē jau parādījās pa kādam bērdijam. Lai arī daudz augstāk rezultātu tabulā tikt jau bija par vēlu, vismaz piecas konkurentes 165 dalībnieču konkurencē tika apsteigtas. 

Turnīrā labāko spēlētāju rezultāti apliecina, ka "Hills" un "Jones" laukumi bija sagatavoti nopietnam pārbaudījumam. Uzvarētāja japāniete Nasa Hataoka piecu raundu summā iespēlēja -12 zem PAR, bet ar -2 varēja tikt pie pilnvērtīgas tūres kartes. Turpretim +2 virs PAR garantēja zemāka līmeņa kategoriju dalībai tūrē nākamajā sezonā. 

Pie pilnām tūres kartē tika 12 valstu golferes, savukārt Kristai būs iespēja nākamgad sevi pierādīt fārmtūrē, un atliek vien novēlēt Latvijas golferei, lai veselība turas!

LPGA KVALIFIKĀCIJAS REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 04.12.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē