Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pilna servisa turnīrs

Pēc pilnas viesmīlības programmas svētdien "Viesturos" risinājās "Virši-A" kausa izcīņa, kur vienīgi laiciņš, iespējams, bija septembra beigām pārāk silts un mīlīgs, vilinot golferus mazliet paslinkot un nepārcensties ar domām par rezultātu. Gluži kā īpašās turnīra tortes galvenos marcipāna varoņus.

Orķestris šoreiz spēlēja nevis par godu uzvarētājiem, bet visiem dalībniekiem, kam pirms starta bija izredzes pacīnīties arī par tonnu degvielas. Tik vien, ka vajadzēja iesist kādu hole in one 7.bedrītē, bet tik liela veiksme šoreiz nebija golferu sabiedrotā. Tiesa, laureātiem tāpat būs iespēja vismaz kādu daļu no lielās mucas notecināt bez papildu izdevumiem.

Dāmu saksofona kvartets aizrautīgi uzkurināja golferiem pirms starta mundru garu, kamēr spēlētāji neformālās sarunās pirms starta kavēja laiku golferiskās sarunās.

Lai cik pateicīgi apstākļi bija sagādāti spēlei, ar tiem bija par maz stableford punktu lavīnas iekustināšanai vai kuplai neto mīnusu sasniegšanai. Vienīgais, kam izdevās uzlabot savu handikapu, bija kungu pirmās grupas uzvarētājs Vadim Yanov, kura rēķinā neto -1 zem PAR. 

Rudens ražu turpināja ievākt Jānis Dīcmanis - sestdien "Ozo" laukumā kļuvis par nākamās sezonas abonementa ieguvēju, šoreiz viņš HCP 0-18 grupā ieguva otro vietu ar neto +2 virs PAR.

Savukārt kungu otrajā grupā ne velti ceļu no Ventspils bija mērojis Augusts Rozefelds - ar 33 punktiem uzvara rokā, un labāka handikapa dēļ tika apsteigts otrajā vietā ar tādu pašu rezultātu tikušais Ģirts Rēvalds.

Dāmām identisks 33 punktu rezultāts uzvaru garantēja Aigai Nesaulei, kam tuvākā konkurente bija Vita Priedīte (29).

Ne visas balvas tika sadalītas pēc golfa paragrāfu priekšrakstiem - izlozē pie klasiskas formas trauka tika Linda Pucēna.

Tikmēr "Viesturos" karjeru sākušo profesionāli Lauru Jansoni saulainajā Spānijā svētdien Dāmu Eiropas tūrē (LET) pēdējais raunds pavilka uz leju, ierindojot dalītā 63.vietā. Laura svētdien nospēlēja ar +3 un turnīru pabeidza ar +4 virs PAR. 

Pēdējās izmaiņas , 24.09.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē