Latvija
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Spānijā sākts zem PAR

Augustu pieņemts uzskatīt par atvaļinājumu mēnesi, tiesa, Dāmu Eiropas tūres (LET) golferes labprāt būtu to aizvadījušas sacensību noskaņās, taču šādas iespējas gluži vienkārši nebija. Neskaitot "Major" turnīrus, LET golferes ceturtdien startēja pirmajā turnīrā kopš jūlija, un Laura Jansone atgriešanās raundu nospēlēja zem PAR.

Pēc pirmā no četriem sacensību raundiem "Real Club de Golf Guadalmina" laukumā Spānijas dienvidu piekrastē Lauras rezultāts ir -1 zem PAR, kas ļauj dalīt 39.vietu 126 spēlētāju konkurencē. Četri bērdiji, bugijs un divkāršs bugijs PAR 3 bedrītē - tāda bija Lauras pirmās kārtas bilance. Sākotnējie rezultāti liecina, ka kats pēc otrās dienas varētu būt PAR līmenī. 

Turnīrā ar 300 000 eiro balvu fondu pēdējās divas kārtas varēs redzēt LET "YouTube" kanālā, un cerams, ka arī Laura būs objektīvu redzeslokā. Līderes pēc pirmās dienas ir trīs golferes ar -7 zem PAR. 

LET tūres piespiedu brīvdienās Laura augustā spēlēja LPGA kvalifikācijas pirmajā kārtā Kalifornijā, kur viens neveiksmīgs raunds rezultātu trīs dienu summā Latvijas profesionāli atvirzīja dalītā 163.vietā ar +6 virs PAR (77-74-71), kas liedza tikt nākamajā atlases kārtā. Kārotajā TOP 90 iekļuva golferes, kas četros raundos nospēlēja ne sliktāk kā +3 virs PAR. Var vien piebilst, ka startēja 360 (!) golferes.

LET tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 21.09.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē