Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai TOP 10 Viskonsinā

 LPGA fārmtūres sezonā veiksmīgākās sacensības nedēļas nogalē ASV aizvadīja Krista Puisīte, dalot 10.vietu turnīrā Viskonsinā. Trīs dienu sacensībās pēc supersestdienas Krista noslēguma raundā spēlēja titula galveno pretendentu flaitā.

Trīs kārtu summā Krista nospēlēja ar -7 zem PAR (71-66-72), turklāt sacensību otrajā dienā tiekot pie sešiem bērdijiem, visas pārējās bedrītes izspēlējot ar PAR. Tobrīd tas ļāva pakāpties uz dalītu otro vietu divus sitienus aiz līderes kanādietes Brittany Marchand, kura noslēgumā kļuva par turnīra uzvarētāju ar kopējo rezultātu -13 zem PAR. 

Golferes turnīrā pretendēja ne tikai uz 100 000 dolāru balvu fondu, bet arī uz pēdējām divām ceļazīmēm dalībai sezonas pēdējā "Major" turnīrā - "Evian" čempionātā. Krista bija pretendentu vidū, tomēr otrās vietas iegūšanai vajadzēja summā rezultātu -10.

Kristai pēdējā raundā PAR atbilstošs rezultāts ar diviem bērdijiem un bugijiem, kas ļāva pirmo reizi sezonā noturēties TOP 10. Kopš ne tik veiksmīgā pavasara Kristas vidējais rezultāts sezonā arvien uzlabojas, un, cerams, ugunīgais bērdiju raunds būs devis iedvesmu sezonas turpinājumam.

LPGA fārmtūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.08.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē