Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Rīgā un Amerikā

Vasarai tuvojoties pilnbriedam, golfa turnīri seko viens otram, sniedzot iespēju sacensties gan amatieriem, gan abām Latvijas profesionālēm. "Ozo" laukumā sestdien kļuva zināmi "SEB Open" uzvarētāji, Kanādā Krista Puisīte startēja LPGA tūres posmā, bet Laura Jansone Floridā cīnījās par kvalificēšanos "US Open".

Laura nebija tālu no līderēm kvalifikācijas turnīrā, kur ceļazīmi uz dāmu "US Open" nopelnīja divas labākās dalībnieces. Laura dalīja 7.vietu ar 143 sitieniem (72-71). Kvalifikācijas pārvarēšanai bija četri sitieni par daudz, bet no rezervistes statusa Latvijas golferi vairāk nekā 70 dalībnieču konkurencē "Sugar Mill Country Club" laukumā šķīra trīs sitieni.

Krista startēja LPGA tūres posmā Kanādā, kur gan ierindojās tuvāk rezultātu tabulas beigu galam, divās dienās summā nospēlējot ar +10 virs PAR (79-75). Katu "Whistle Bear Golf Club" laukumā pārvarēja golferes ar rezultātu ne sliktāku kā -2 zem PAR.

Savukārt amatieru konkurencē "Ozo" laukumā handikapa ieskaitē atsevišķās vērtējuma grupās "SEB Open" uzvarēja Andris Zvans, Aleksandrs Ķelle un Beatrise Pugačova, turpretim sitienu spēlē labākie bija Rūdolfs Ķelle (73) un Marlēna Gavare (80).

"US Open" reģionālās kvalifikācijas REZULTĀTI

LPGA tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 10.06.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē