Latvija
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Sams kļūst par RTM tūres līderi

Normunds Sams ir vienīgais RTM 2017. gada sezonas spēlētājs, kurš spējis uzvarēt divos turnīros. Vēl atzīstamas ir viena trešā un ceturtā vieta turnīros. Savu pēdējo panākumu Normunds nokārtoja interesantajā "Rainbow/Red backward  turnīrā.

Šis turnīra formāts paredz spēli bez slope un ar tee izsitienu pozīcijām, sākot ar sarkanajiem, tad zilajiem, dzeltenajiem un baltajiem tee. Turpinājumā secību atkārtojot.

Zinot Normunda pragmatisko dzelžu spēli, jau pirms turnīra sākuma varēja prognozēt, ka viņš būs tuvu līderiem. Patiesībā viņš tur atradās visu 18 bedrīšu izspēles laiku. Pēc pirmajām četrām bedrēm viņš spēja iekrāt -3 HCP neto. Savukārt kritums bija laukuma vidusdaļā. 15. bedrē, esot zemākajā punktā, ar +3 atlikušajās četrās bedrēs spēja sasniegt PAR, kas summā deva even jeb vienādi pret laukumu un pirmo vietu turnīrā.

Jāpiemin, ka 8. bedres tee pozīcija sagādāja grūtus brīžus. Tikai četri PAR no visiem turnīra spēlētājiem. Tieši pirmais sitiens ir visneparocīgākais, bet, kā lielmeistars Igors Lipskis raksturoja savu veikumu, "Ir jāiet pa sauso. Sausuma speciālists!" Igora raidītā pumbiņa kā nomērīta piezemējās 10 metru koridorā starp ūdeni un autu. Meistars.

Igors šoreiz kopā ar Armandu Tripānu ierindojās trešajā vietā ar +3. Savukārt pērnās sezonas čempions Uldis Sangovičs bija otrais ar +2. Uldim iepriekšējos posmos 30. vieta un T16…!

Nākošais posms būs jau šo svētdien. Šoreiz tā saimnieks būs Uldis. “Es mīlu kafiju’’ kausā spēlētāji sacentīsies par ceļojošo kausu, bet kafijas mīļotājus gaidīs arī vērtīgas balvas…

13. posms / 21.maijs (svētdien), 09:00 / Ozo golf
"Es mīlu kafiju" Kauss
Atbildīgais: Uldis Sangvičs
Kods: 39177588

Informāciju sagatavoja
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 20.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē