Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Divus sitienus aiz kata

Latvijas karogs nedēļas nogalē plīvo Virdžīnijā, kur debijā LPGA turnīrā Laura Jansone piektdien dalīja 87.vietu pēc otrās kārtas un ierindojās divus sitienus aiz kata robežas. Kats bija atbilstošs PAR, turpretim Latvijas profesionāle sacensības pabeidza ar +2.

Laura +2 iekrāja veiksmīgi sāktajā pirmajā raundā, kurā bija gan trīs bērdiji, gan trīs bugiji un divkāršs bugijs. Pēc septiņām bedrītēm Laura bija iekrājusi -2, tomēr otrais deviņnieks pavērsa rezultātu plusos. Līdzīgi otrajā raundā Laura pirmajās četrās spēlētajās bedrītēs ieguva trīs bērdijus un summā pavērsa rezultātu mīnusos. Kata pārvarēšanai summā nepieciešamo PAR rezultātu Latvijas golfere turēja vēl trīs bedrītes pirms raunda beigām, tomēr sekoja divi no dienas četriem bugijiem. Raundā PAR rezultāts nozīmēja summā +2.

Ja arī kats palika nesasniegts, Laura apliecināja, ka var nopietni konkurēt arī augstākajā LPGA līmenī. Turnīrā ar 1,3 miljonu dolāru balvu fondu startēja 20 no pasaules TOP 25 golferēm.

Līdere turnīra pusceļā ir amerikāniete Lexi Thompson ar -12 zem PAR un trīs sitienu pārsvaru pār savu pieredzējušo tautieti Gerina Piller. Trešo vietu dala pasaules ranga līdere jaunzēlandiete Lydia Ko ar -8 zem PAR. 

LPGA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē