Latvija
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" startē aprīlī

Jaunās golfa sezonas pirmā diena "Ozo" laukumā būs 1.aprīlī, kad golferiem kļūs pieejams uzreiz viss ierastais pakalpojumu klāsts gan spēles laukumā un treniņlaukumā, gan ar spēlēšanu tieši nesaistītās lietās. Kā allaž pirms sezonas ir arī kādi jaunumi, bet radikālas pārmaiņas pavasaris nenes.

Pašlaik "Ozo" laukums vēl atgūstas pēc ziemas, tiek saposts un sakārtots, lai aprīļa sākumā būtu jau pienācīgā skatā un kvalitātē. Būtisku jauninājumu laukuma bedrītēs nav, bet dažviet laukums ir patīrīts no krūmājiem un pieveidots, lai ainava kļūtu pievilcīgāka.

Gluži tāpat kā iepriekšējā sezonā "Ozo" noteiktās dienās piedāvās īpašu green fee cenu LGF handikapu sistēmā reģistrētiem golferiem. Nav mainījušās ne speciālās dienas (pirmdiena, otrdiena un svētdiena no plkst. 15), ne green fee (20 EUR).

Nav izmaiņu arī kluba treneru sarakstā - apmācība arvien būs pašmāju pro Artūra Krukova un PGA pro Justin Griffiths ziņā. 

Toties būtiskas izmaiņas ieraudzīs tie, kuri pirms vai pēc spēles iegriezīsies bārā vai restorānā, jo viesmīlības zona ieguvusi pavisam citu skatu. "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče atzina, ka pēc vairāk nekā 15 sezonām bija pienācis laiks sarūpēt jaunu golferiem pievilcīga dizaina vidi.

Pamazām "Ozo" laukumu jaunajā sezonā jau apgūst kluba biedri, lai gan ne visas bedrītes pašlaik vēl ir spēlējamas. Turklāt marta saule lielākoties ir tikusi galā ar sniegu, bet ne Ķīšezera ledu, tādēļ saglabājas zināms ledusskapja efekts. 

Ja kādam marta beigas bez golfa spēlēšanas kļūst par nepanesama stresa avotu, var lūkot uzrunāt kādu "Ozo" kluba biedru. Tā kā biedriem ir iespēja aicināt savus viesus, iespējams, izdosies vienoties par abpusēju pieņemamu risinājumu.

No "Ozo" kluba biedru aktivitātēm ikviens golferis varēs būt ieguvējs arī vēlāk sezonas gaitā. Jūlija vidū paredzēta "Ozo" Kapteiņu kausa izcīņa, kas būs atklāts turnīrs ar golfā respektabliem atbalstītājiem.

Pēdējās izmaiņas , 16.03.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē