Latvija
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmā piektdaļa lieliska

Ar teicamu raundu LPGA izšķirošo kvalifikācijas turnīru trešdien Floridā sāka Krista Puisīte, nospēlējot ar -3 zem PAR un nodrošinot pozīcijas līderu galā. Tas gan vēl ir tikai pamatīga un nogurdinoša maratona sākums, jo tūres kartes dalīs pēc sacensību piektās dienas, un katra izspēlētā kārta ir vienlīdz svarīga.

Krista pirmo kārtu 156 golferu konkurencē spēlēja "LPGA International" golfa kluba "Jones" laukumā un bija viena no pirmajām, kura pabeidza raundu. Puse spēlētāju ik dienu spēlē "Jones" laukumā, otra - "Hills", kas pēc sākotnējiem rezultātiem, šķiet, golferēm spēj radīt lielākas grūtības.

Pirmās četras turnīra dienas dalībnieces izspēlēs pa diviem raundiem abos laukumos, un spēlēšanai piektajā dienā kvalificēsies vismaz 70 labākās plus visas pēdējā atbilstošā rezultāta īpašnieces. Piektajā sacensību dienā "Hills" laukumā noskaidrosies, kuras 20 pretendentes saņems pilnu tūres karti, un kuras 25 tiks pie daļējas LPGA sezonas kartes.

Kvalifikācijas turnīra līmeni raksturo fakts, ka uz tūres kartēm pretendē arī četras no 10 golferēm, kuras pašlaik ir TOP 10 Dāmu Eiropas tūres (LET) sezonas kopvērtējumā. Uz Floridu devusies arī indiete Aditi Ashok, kura uzvarējusi pēdējos divos LET turnīros.

Savukārt Kristai jānovēl izturība un dzelzs raksturs piecu dienu pārbaudījumā, kas nosaka plānus un iespējas nākamajai sezonai.

LPGA kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 30.11.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē