Latvija
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Viss pašu gādāts

Jau labi sen ticis sludināts, ka tikai golferis var golferim sarūpēt pa īstam labu dāvanu, un šādu koncepciju svētdien spēkā uzturēja Daiga Puisīte, savā vārdadienā kopā ar Gunti Osi komandu turnīrā "Viesturos" nodrošinot sev uzvaru "Babor" kausa izcīņā. 

Uzvarētāji neto scramble formātā nospēlēja ar 63,7 sitieniem un gandrīz par punktu apsteidza otro vietu ieguvušos Rudīti un Voldemāru Lejiņus (64,4). Nedēļas nogali ar hole in one "Viesturos" sākušais Edmunds Jansons šo to bija pietaupījis arī svētdienai, un pārī ar Andri Rodzi izcīnīja 3.vietu, no Lejiņiem atpaliekot vienu neto punktu.

Puisīšu ģimene "Viesturu" komandu turnīru uzvarētājos tika pārstāvēta jau otrajās sacensībās pēc kārtas. Septembra beigās par Prezidenta kausa ieguvējiem kļuvušie Aldis Puisītis un Elita Perta šoreiz finišēja 8.vietā un iekļuva labāko trešdaļā, jo startēja 26 komandas.

Savukārt "Ozo Golf Club" laukumā sestdien risinājās Chapman kausa izcīņa, kur 44 duetu konkurencē uzvaru nodrošināja Matīss Mazutis un Andrejs Peredistijs, nospēlējot ar neto 65 sitieniem. Māris Gulāns un David Macindoe iekrāja vienu neto sitienu vairāk un bija otrie, bet Ivans Uļjanovs un Mareks Nemme ar neto 69 sitieniem bija trešie.

Pēdējās izmaiņas , 16.10.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē